| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| PL #40 - bc we knew Sam is secretly readling Twilight when Dean isn’t watching! Welcome To #40 Polish Supernatural Thread ***bc we knew Sam is secretly readling Twilight when Dean isn’t watching!*** ![]()
LIST day_aftertoday - Ola debita - Ejs kasiiula - K. Katerina84 - Obloczek ladymarmalade lafcia - Nika Onarek - Marta Shiri Appleby - Wero writteninthestars - Ash - aka Maleństwo (mam dziś mroczny dzień i chce zginąć - ace )zbuntowana - Madzia if you wish to be added just comment * first you should know we can be crazy ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() PIC OF THE MOMENT ![]()
![]()
__________________ Icon by: me | |||
| |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| dzieki ![]() och PoTM dwoch o juz 40 temacik okragla rocznica ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| mi wystarcza oni 2 ![]() na mnie nie liczcie ja nie umiem ok spada,m ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #6 | |||
| szczreze mi sie ten podoba ![]() "na ławeczke" ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #8 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| wracam a tu nowy temacik ![]() eh wlasnie obejrzalam odc, ale taka padnieta jestem po weekendzie, ze wypowiem sie jutro ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #9 | |||
| nie no tak, ale i tak jest ladny ![]() no i jak Marta ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #10 | |||
| 'na laweczke' rzadzi ![]() ah... epik fajny, ale ja serio Sama zniesc nie moge te cale uzaleznienie od krwi demona smiac mi sie chce! i widzialam co sie bedzie dzialo w nastepnym epiku niceee ![]() w ogole dziwny ten motyw z Casem... ciekawe co mu nagadali, ze nie chcial z Deanem rozmawiac! eh eh ale dobrze, ze wrocil pod ta sama postacia bo jakby mial byc np dziewczynka to cos nie ten teges nie ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #11 | |||
| hmmm ciekawe kto wpadl na pomysl "na laweczke" ![]() Dokladnie, Sam juz zaciera granice miedzy swoim czlowieczenstwem... zgodnie z propozycja jednegoi z tytulow niech zostawi picie krwi Edwardowi ![]() ej no Cas jako dziewczynka... nieeeeeeeee, znow tylko na Deanie moglabym oko zawiesic ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #12 | |||
| 'na laweczke' a pojecia nie mam kto wymyslil pewnie jakis zboczuch ![]() doklanie ![]() ej zrobimy jakas niezla 50 jak dobijemy wiec wtedy moze kogos sie znajdzie, aby nam nowy OP zrobil ale laweczka musi zostac!__________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #13 | |||
| no zapewne Jak bede miala troche czasu to odnajde te posty z rozmowy o laweczce ![]() och 10threadow moze sie uda cos zrobic No ba ławeczki nie pozwolimy wyrzucic ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #14 | |||
| wlasnie nei za bardzo pamietam jak ta cala laweczka wyszla w sumie, cos mi sie kojarzy, ale nie za duzo ![]() ale ten tyltul do tego threadu to mi sie bardzo podoba ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #15 | |||
| ja tylko pamietam komu zaswitala taka mysl w glowce , ale tez nie pamietam dokladnie o co chodzilo. Mam tylko przeblyski ![]() no ba w koncu by Nika ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |