| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| PL#30 b/c how can we be bothered by the title here while Dean is suffering in hell! Welcome To #30 Polish Supernatural Thread ***PL#30 b/c how can we be bothered by the title here while Dean is suffering in hell! *** ![]()
![]() day_aftertoday - Ola debita - Ejs kasiiula - K. Katerina84 - Obloczek ladymarmalade lafcia - Nika Onarek - Marta Shiri Appleby - Wero writteninthestars - Ash zbuntowana - Madzia if you wish to be added just comment * first you should know we can be crazy ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() PIC OF THE MOMENT ![]() 20 SUPERNATURAL ICONS
![]()
__________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| awwwwwwwwwwwww dziekuje za new thread tytul mi przypomnial strasze rzeczy no co ja poradze ze nie mam czasu na przyjemnosci Nie mam kiedy wchodzic na ff ![]() 2dni dni do konca szkoly?? OMG. Jak sie czujesz zamykajac ten rozdzial zycia??? ( nienawidze tego pytania)__________________ by anettbianka Last edited by debita : 06-04-2008 at 04:01 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| No teraz za kazdym razem jak sie pomyslo o odcinku to bedzie ![]() Wiem, wiem ja tez ostatnio nie mialm czasu ale juz prawie koniec. W piatek jade ostatni raz na wyklad. Tzn to juz nawet nie bedzie nawet wyklad tylko po prostu oddanie pracy zaliczeniowej i wpis. Potem jeszcze chyba 2 razy jade po wpis i koniec..No i w lipcu obrona ale to to juz co innego... __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ja sie boje co bedzie w nastepnych Musza go wskrzesic. Musza !!!och czyli jutro ostatni dzien A masz juz termin obrony?? ![]() __________________ by anettbianka | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Sammy go uratuje! Nie ma innego wyjscia!! Aha, wlasciwie to juz nawet nie wykład tylko oddajemy prace zaliczeniowa i wpisy...Jakos tak dziwnie...Niby jeszcze kilka razy sie bedziemy widziec bo mamy jeszcze wpisy, i potem obrona ale mimo wszytsko... Nie jeszcze. Ale napewno bedzie w lipcu. Prawdopodobnie jakos na poczatku. __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| no musi, nie ma innego wyjscia ![]() alez ten czas leci prawda?? A najgorsze ze im jest sie starszym tym szybciej aha pytam bo nie wiem kiedy kciuki trzymac ![]() God nie mamserca juz do ff. Nap[rawde. Wogole internet mnie przestal zupelnie bawic. Chyba chora jestem ![]() ![]() __________________ by anettbianka | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Przeiciez Sammy by sobie nie darowal jakby nie udalo mu sie uratowac Dean'a! W 201 tez czuł ze Dean zyje wiec teraz tez napewno bedzie wiedizal ze cos jest nie tak! Cholernie szybko! Pamietam jak szłam pierwszego dnia na studia, jak sie poznawalismy a tu juz koniec... Nie boj sie! Napewno bedziesz wiedziala kiedy! Wszyscy beda wiedzieli bo jak znam siebie to bede histeryzowac! ![]() Ja tez mam tak od jakiego czasu. Ale ja tak mam co jakis czas. Pozniej mi przechodzi i znow moge siedziec cale dni na ff... __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Sorry ze mnie dawno nie bylo ale ten tydz dla mnie jest przej...No ja licze na Sama ze on wyjdzie z siebie by tylko brata uratowac ![]() och a ja dalej nie mam tematu... ani promotora ani pomyslu <lol2> __________________ by anettbianka | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| ![]() Spoko, ja tez rzadziej ostatnio wchodze. Ale wlasnie mialam do Ciebie pisac zebys weszła bo .... ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| ja musze wreszcie sobie zapamietac ze aby wejsc na ten thread trzeba byc gotowym iz moze to byc juz ostatnia czynnosc w zyciu![]() __________________ by anettbianka | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Oh, 4 strona... __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| przez Ciebie ![]() __________________ by anettbianka | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Oj cicho!! ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| no co trzeba umiec przyznac sie do zaniedbania naszej ![]() ![]() __________________ by anettbianka | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Oh, Dean napewno odczuwa to zaniedbywanie! zawsze zajmoiwal nasz caly czas a teraz... __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |