| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| PL#29 - b/c obsessions come and change but memories remain. Welcome To #29 Polish Supernatural Thread ***PL#29 - b/c obsessions come and change but memories remain.*** ![]()
![]() day_aftertoday - Ola debita - Ejs kasiiula - K. Katerina84 - Obloczek ladymarmalade lafcia - Nika Onarek - Marta Shiri Appleby - Wero writteninthestars - Ash zbuntowana - Madzia if you wish to be added just comment * first you should know we can be crazy ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() PIC OF THE MOMENT ![]() 20 SUPERNATURAL ICONS
![]()
__________________ Icon by: me | |||
| |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| oh.....tytuli jak najbardziej a propos....bo to ze Nathan, Jason, Jen czy James nie sa ja naszymi obsessions nie znaczy ze nie pamietamy tych awwwwwwwwww moments....no ale life goes on..... __________________ So won’t you come to me | |||
| |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| A co do tamtego posta o stacjach muzycznych to moze lepiej sie skupic na Vivie. Na MTV nic procz debilnych programow nie leci a na Vivie od czasu do czasu cos sensownego puszcza...Jakis koncert czasami poleci... __________________ Icon by: me | |||
| |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| Quote:
Na MTV malo co muzyki jest a programy Amerykanskie a ten nowy ma byc z Europy, nie?...A na VIVIE daja duzo muzyki z Europy wlasnie... ![]() __________________ So won’t you come to me | |||
| |
| #6 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| och ale niemiec bedzie po niem gadal a niemiecki jest taki ... nie sexowny tytul jak najbardziej na czasie ![]() ok ide spac bo jutro trzeba wstac ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #7 | |||
| Quote:
![]() Quote:
to ten jezyk jest wtedy najseksowniejszy na swiecie! ![]() __________________ So won’t you come to me | |||
| |
| #9 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| Quote:
przyjade Bo ja wszystkich niemcow ktorych spotykam niezaleznie czy w szkole czy na imprezach czasami sa naprawde przystojni i dopoki sie nie odezwa jest ok ale jak zaczna szprechac to jej Kiedys z moja BFF na lekcji niem jak mialysmy z Deutscher Muttersprachler postanowilysmy sobie ze jak facet powie do nas "Ich liebe dich" to damy mu w twarz ![]() Madzia gdzie Ty sie podziewalas?? ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #10 | |||
| Quote:
I jak sie odezwa to tez i i ![]() __________________ So won’t you come to me | |||
| |
| #11 | |||
| no to w takim razie mam pecha do facetow Bo nigdy takiego nie spotkalam Zreszta ja Niemcow odbieram jako facetów natarczywych ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #14 | |||
| ![]() nie przekonacie mnie do tego jezyka. sorry. Przez 8lat nauki niem nic nie bylo mnie w stanie do niego przekonac i teraz jak mam kontakt z niem tez nie daje sie przekonnac ![]() dziwny odc Ale Dean jest ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #15 | |||
| Ja wlasnie sciagnelam. Obejrze albo teraz albo pozniej przed snam. Chcoiaz z moja wyobraznia to bardziej rozsadne bedzie jak obejrze teraz... ![]() OMG!!OMG!! Ed i Harry!!!! ![]() __________________ Icon by: me Last edited by Katerina84 : 04-25-2008 at 12:23 PM. | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |