| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| PL#26-b/c it's Twilight Dean, how about hunting down a certain vampire for us? Welcome To #26 Polish Supernatural Thread ***PL#26-b/c it's Twilight Dean, how about hunting down a certain vampire for us?*** ![]()
![]() day_aftertoday - Ola debita - Ejs kasiiula - K. Katerina84 - Obloczek ladymarmalade lafcia - Nika Onarek - Marta Shiri Appleby - Wero writteninthestars - Ash zbuntowana - Madzia if you wish to be added just comment * first you should know we can be crazy ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() PIC OF THE MOMENT ![]() 20 SUPERNATURAL ICONS
![]()
__________________ Icon by: me | |||
| |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| dzieki ![]() swietny POTM ![]() Ok ja juz sie zmywam ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #5 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| a tam wazne ze pasuje ![]() po raz pierwszy uczylam sie cala noc O 7 tylko zebralam ksiazki przebralam sie i poszlma na egz A teraz czeka mnie druga taka noc ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #8 | |||
| no coz ja nie powiem abym sie do matury szczegolnie przylozyla Tam nauka mi raczej nie zajela wiele czasu Niech ludzie mowia co chca ale matura to pikuś.Ale ten sposob by nie spa ccala noc jest calkiem fajny...przynajmniej w czasie snu nic nie zapomnisz Moj kolega tak sie uczy na kazdy egz ![]() *wstydzi sie* nie pamietalam ![]() __________________ by anettbianka | |||
| |
| #9 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Ja matura suie strasznie przejmowalam ale to dlatego ze nas nauczyciele ciagle straszyli ze jestesmy debilami i nawet nie powinnismy po niej podchodzic ![]() Ja zeby nie to ze weszlam na LJ i zobaczylam to tez bym zapomniala ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #10 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| ![]() __________________
| |||
| |
| #12 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| daj mi 5 minutek, pic mi sie chce to skocze do sklepu. __________________
| |||
| |
| #14 | |||
| :d __________________
| |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |