| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| PL#20- over 6000 posts and it's just few girls having fun and always staying on topic Welcome To #20 Polish Supernatural Thread ***PL#20- over 6000 posts and it's just few girls having fun and always staying on topic*** ![]() #19 - Because we saw his back, we saw his chest and we wish we were the girl in that scene ![]() day_aftertoday - Ola debita - Ejs kasiiula - K. Katerina84 - Obloczek ladymarmalade lafcia - Nika Onarek - Marta Shiri Appleby - Wero writteninthestars - Ash zbuntowana - Madzia if you wish to be added just comment * first you should know we can be crazy ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() PIC OF THE MOMENT ![]() QUOTE OF THE MOMENT 20 SUPERNATURAL ICONS
![]()
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| ![]() __________________
| |||
| |
| #5 | |||
| oh mimo wszystko ten u jensena podoba mi sie bardziej lol__________________
| |||
| |
| #8 | |||
| heeeeeeee ![]() a sisZ (lol bo mi sie pomieszacie) na jakim odcinku jestes? widzialas przedostatni? __________________
| |||
| |
| #10 | |||
| no tak. a ja jak zwykle nie umie czytac ze zrozumieniem LOL ja myslalam ze zla madzie ze nie skonczyla a to zla madzie ze nei wpada mimo ze skonczyla ![]() __________________
| |||
| |
| #11 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2006
| tak skonczylam i czekam na kolejne ( a kiedy?)na Prisonie was nie ma wiec tu pytam moze ktoras wie kiedy s3 ? dzisiaj widzialam w tym programie co przeszukuja pokoje na mtv tego kolesia z HSM kto byl wielka jego fanka ? ![]() __________________ Magda Show me what I'm looking for | |||
| |
| #12 | |||
| ja nie wiem kiedy co LOL PB mialo byc w wakacje ale nie wiem kiedy i nie patrze bo nie bede mogla sciagac w wakacje i bede sie tylko denerwowac LOL widzialam Zac'a i nawet przestalam ogladac bh dla niego so totally cute! but he's taken.. by Nika ![]() //////koniec ot LOL ale musialam to o z napisac ![]() a zaraz bede miala nowy layout na lj Dean/Brooke a wyglada tak: ![]() oczywiscie nie zrobiony przeze mnie tylko przez my love steph__________________
| |||
| |
| #14 | |||
| tez bede miala calosc nowa ![]() jak chcesz to ci zmienie tylko mi wyslij PM i napisz tam co ma byc na headerze i czy ma byc ciemny czy jasny lay.idem juz bo zaraz GA a potem SPN a dzis odcinek jak dean bedzie przywiazany ![]() __________________
| |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |