| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| PL #11 - b/c it's not so 'long' - we can make it. ![]() ![]() day_aftertoday - Ola debita - Ejs kasiiula - K. Katerina84 - Obloczek ladymarmalade lafcia - Nika Onarek - Marta Shiri Appleby - Wero writteninthestars - Ash zbuntowana - Madzia if you wish to be added just comment * first you should know we can be crazy Anyhow, polish girls are quite smart. And we all know what's hot and cool. We also know that: ![]() LMAO I bet if you don't know polish, you wish you learned it in school LOL and if you are one of us, you probably just had heart attack Ok, just like every normal spn fan we have our fav scenes. God and Dean (if it's not one person) only know how many times we have seen them. ![]() ![]() ![]() So.. girls.. let's play our game Pic of the moment ![]() ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| dzieki ![]() dzisiaj jest ten odcinek? __________________
| |||
| |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| ![]() pomylila mi sie kolejnosc z Asylum LOL stad ten tytulik __________________
| |||
| |
| #6 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| juz sie uspokoilam Kasia wlasnie przeczytalam Twojego eska ![]() __________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #8 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| przeciez wiesz jak ja z moja komorka jestem.Predzej bym odczytala gdybys golebia z listem wyslala .Ale tak serio to mialam zajecia od 8-18 non stop z przerwami 10-15min wiec nawet nie mialam czasu zajrzec na koma ![]() nie moge sie przestac gapic na te zdj Musze sem ikonke zmienic ![]() __________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #9 | |||
| a zaraz bedzie nowy Jen thread ![]() ejs ![]() __________________
| |||
| |
| #11 | |||
| oj ciezka praca konczenie tych tematow LMAO __________________
| |||
| |
| #13 | |||
| nikt inny tego za nas nie zrobi. __________________
| |||
| |
| #14 | |||
| Aszontkomoi znajomi tez tak koma trzymaja na lawce ale tylko na wykladach bo na cwiczeniach za cos takiego mozna wyleciec z sali __________________ by dreamingoutloud | |||
| |
| #15 | |||
| Aszontko juz zaraz musze spadac. nie mam kasy wiec nie bede pisac eskow.. __________________
| |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |