| #1 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2003
| Polish Music Fans #2 - Let's Get it Started (for the 2nd time) Witam w drugim juz polskim pokoiku! ![]() Poprzedni temat Polscy Fani odwiedzajacy ten pokojKasienka LouAnn ocean _soul RuSiA soul_girl Jezeli ktos chce byc dodany do listy, to walcie smialo Kolejnosc jest alfabetyczna. Poprzednie tematy1 - We're ''The Best Music'' fans! Zycze milego postowania! ![]() Last edited by Annush87; 10-01-2004 at 02:30 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2003
| super nowy pokoik gratulacje no i jeszce takie fachowe rozpoczecie ![]() mam nadzieje ze powtórza w weekend vma.. czy wiesz moze kim jest Paris Hilton? na kazdych tych imprezach ja pokazuja a ja nigdy nie wiem kto to :/ a tak w ogole to najgorzej chyba wygladal Xtina ![]() ![]() ev.. ![]() incubusa (nie wiem jak to sie odmienia.. ) chyba nie bylo, co?mhmhhyhy ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2003
| Paris Hilton to aktorko/modelko/piosenkarka. Ostatnio slawno o niej bylo, bo jej chlopak nagral kasete jak uprawiali seks, a potem rozprowadzil ja po internecie ![]() Fajne zdjecia ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| no to super swietny pomysl na zdobycie popularnosci ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Quote:
![]() A Christina rzeczywiscie wyglada okropnie. Kiedys slyszalam, ze ona ma te loki bo ukrywa lysine ![]() A czy MTV zmienilo oprawe graficzna? Bo jakos inaczej wygladaja te pola w ktorych wysyla sie smsy... | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Dedicated Fan ![]() ![]() Joined: Feb 2003
| no nagrody byly takie sobie ,najbardziej podobal mi sie wystep Kayne West`a , Alicii Keys , Nellego i Christiny Aguilery bo to moj klimat bo Usher wedlug mnie zbytnio sie nie wykazal i to mnie troszke zasmucilo,szkoda ze nie bylo chlopakow z Maroon5 ale fajnie ze zgarneli nagrode na New Artist ![]() cala gale ogladalam na zywo a potem bylam rano polprzytomna ![]() a co do Paris Hilton to Kasienka prawie wszystko powiedziala to dziewczyna ktora stara sie za wszelka cene zrobic kariere a pomaga jej w tym nazwisko tatusia ktory jest miliarderem gdyz ma siec ekskluzywnych hoteli wlasnie Hilton....... __________________ *Sandra* Jamie Cullum,John Legend and the piano Leszek Mozdzer,Slawek Uniatowski,Marcin Ulanowski POLAND ********************************** Girls you know you better watch out Some guys, some guys are only about That thing, that thing, that thing | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| i bardzo fajnie ze Kasienka zalozyla nowy pokoik ![]() mam nadzieje ze bedzie rowniez milo jak w ostatnim ![]() __________________ *Sandra* Jamie Cullum,John Legend and the piano Leszek Mozdzer,Slawek Uniatowski,Marcin Ulanowski POLAND ********************************** Girls you know you better watch out Some guys, some guys are only about That thing, that thing, that thing | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Sandrus ogladals to wtedy w nocy??!! jak tak to podziwiam.. ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Quote:
hehe a wiesz ze sama sie podziwiam ![]() __________________ *Sandra* Jamie Cullum,John Legend and the piano Leszek Mozdzer,Slawek Uniatowski,Marcin Ulanowski POLAND ********************************** Girls you know you better watch out Some guys, some guys are only about That thing, that thing, that thing | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Woow No to w takim razie ja tez podziwiam Wytrwale i silne masz powieki ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| hihih dobrze zrobilas bo jakos o powtórce ani widu ani slychu.. :/ chociaz sama nie wime po co to chce ogladac.. jakos specjalnie mnie nie interesuje chyba zadne z tamtych wykonawców.. noo moze outkast.. kurde ale jestm durna :p (aha no i usher.. mam na niego jakas faze.. sciagam wszytkie plyty ) aha no i musze wam pokazac kofanego Omarionka :![]() bardzioej mi sie podoba niz Usherek ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Omarion, to ten co z P. Diddym spiewal te piosenke cos jak "turn around and let me see your..."? A widzialas jak go wkrecili na MTV Punkd? Tak sie tlumaczyl, ze jest "slawnym piosenkarzem" i juz przestalam go lubic ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| no i machal tymi rekami jak jakis nienormalny jakis szpaner taki.. bleee.. ja tam lubie jego wyglad ![]() btw - teraz juz leci na poslkim mtv drugi seozn punk'd te zolte ramowki ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| Quote:
![]() Ach te zolte ramowki... Widzialam tylko 1 odcinek. I oprocz tego jest jeszcze taki program z Carmen Electra i tym gitarzysta z Jane's Addiction. Pokazuja ich przygotowania do slubub. W pierwszym odcinku pozowali nago w kostnicy, a zdjecia wyszly fantastycznie! Ale ogolnie MTV wraz z nowym rokiem szkolnym przygotowala rozne fajne programy. Ja tylko czekam na "Rich Girls" - emitowany na MTV w Stanach. To jest program o dwoch bogatychy przyjaciolkach - jedna jest corko Tommy'ego Hilfingera a druga kogos tam tez slawnego I "nic ich nir rozni od zwyklych nastolatek oprocz tego, ze tarzaja sie w forsie" To tylko tak a propos MTV ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Pomyslalam, ze moze wyciagne nas z 2 strony ![]() | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Bookmarks |
| Forum Affiliates | |
| Thread Tools | |
| |