| #1 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Polish Thread #3 b/c Peyton may be just a character but there's only One True Hil. Welcome to our 3rd Hilarie/Peyton Appreciation Thread ![]() "After my mom died, my dad couldn't cook. So, we lived on frozen pizzas for the longest time. I could live on pizza. He'd buy these cheese pizzas, and then put his own toppings on. Pickles, bologna, pineapple, whatever." // peyton 1x12 Pics: ![]() ![]() Hilarie Ross Burton urodzona: Loudoun County, Virginia dnia: 7 lipca 1982 roku ![]() on her character Peyton Sawyer: "This really interesting girl. Her name is Peyton. And she's very contradictory. Yes, she is captain of the cheerleading squad. But she also goes home and listens to punk music. She's into really dark art and probably rips the heads off of Barbie dolls. Basically, she's a train wreck." Fans: Shiri Appleby Katerine84 debita ladymarmalade Lafcia kasiiula day_aftertoday make_a_wish {Sorina} ![]() on mean girls in high school: "Eat their hearts out! I could reveal many of the names of the girls who used to make fun of me. But I won't. Now I'll just dare them to make fun of me while they watch me on TV!" Icons: ![]() ![]() by ladymarmalade,kasiiula,Shiri Appleby,Katerine84 ![]() Bring It On: "I was captain of my cheerleading squad in my high school, and I was president of my class and homecoming queen, but I was also into the dark stuff. I went through a weird stage just like Peyton is going through. I was totally into Boy George and David Bowie was my man. I loved androgyny. For a time, I would only wear men's trousers." Currents projects: Normal adolescent behavior | Ryan The List | Jo Johnson Solstice | Alicia ![]() Hilarie was part of a group in high school called Clean Teans. She told this to Mark Schwan on her first day of work on One Tree Hill. "Hugs not drugs" __________________
Last edited by Cold Desert; 03-14-2007 at 01:06 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| OMGOMG jake śliczne fotki Ta Hil/Joy jest OMGCUUUTEDzięki Shiri ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Glad you like it ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| OMG ten kto robil ten pierwszy baner -klaniam mu sie do stop -przesliczny __________________ by summerlove-80 | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Robila go Marta 'make a wish' ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nie ogladałam nigdy tego odcinka tylko widzialam clip jak ten duch je lody i sie smieje z Peyton ze ona ja a Peyton tyje ![]() A kto by pomyślał ze Peyton nie umie gwizdać ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| To nie jest ten odcinek. To jest bal przebierańców z 404 a duch był w 410 ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buuu to ja jestem mega nie doinformowana ![]() No ale moze kiedys na tvn7 dadza s3 ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Dedicated Fan ![]() ![]() Joined: Feb 2007
| Hilarie jak zwykle świetnie wygląda - I love her- JA tez nie umię gwizdać ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Hilarie jak zwykle świetnie wygląda - I love her- JA tez nie umię gwizdać ![]() Wiem ,że nie można pisać jednej wiadomości po drugiej ,ale nie chciało mi wysłac pierwszej więc wysłałam jeszcze raz i wyszły dwie Sezon 3 jest świetny mimo ,że Brook była z Lucasem Last edited by {Sorina}; 02-10-2007 at 05:46 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hej Sorina ![]() Nie umiesz gwizdac?No co Ty... ![]() Jak ci sie nie wysyla wiadomosc to wtedy zaznaczasz wiadomosc i bierzesz "odśwież"-wtedy powinna sie pojawic ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| No nie umię, tzn raz na jakiś czas to jakiś gwizd mi nawet wyjdzie,ale to żadko i ma dżwięk jakbym całkowicie traciła siły A kogo udawali Peyton i Nathan w tym ostatnim odcinku? | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Widzialas komedie "Borat"?Ja tez nie tak wiec wiem tylko tyle ze to cos z tego filmu.Teraz jest hitem w USA,u nas pewnie poźniej dojdze znająć opoźnioną polske ![]() Ja lubie gwizdać..... __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Sep 2005
| NEW THREAD YAY V - Borat jest u nas w kinach od listopada ![]() Ja też lubiem gwizdać, czasami gwizdze w autobusie i się zapominam LOL | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |