| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Polish thread #2-b/c we're too busy talking how gorg Hil is to think about the title. Welcome to our 2nd Hilarie/Peyton Appreciation Thread ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hilarie Ross Burton urodzona: Loudoun County, Virginia dnia: 7 lipca 1982 roku Fans: Shiri Appleby Katerine84 debita ladymarmalade Lafcia kasiiula day_aftertoday (only Hilarie) make_a_wish Our icons: ![]() ![]() ![]() by ladymarmalade,kasiiula,Shiri Appleby,Katerine84 Our arts: ![]() by Shiri Appleby and day_aftertoday Quote: "Say hi to my mom, mom" __________________ Icon by: me Last edited by Katerina84; 12-01-2006 at 11:56 AM. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OMFG!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuje Cie Kasia ze zalozylas new tamcik Świetny tytuł-bardzo prawdziwy!!I jakie piękne fotki...Nie moge przestac gapic sie na to: ![]() Gorgeous!! ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Temacik naturalnie by Nika, bo kto inny wymyśla takie tematy.... Mi te ta fotka sie ta fotka bardzo podoba. Zastanwaiałm się między tą a miedzy a miedzy tą dziewczyn z TRL. __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| a ja uwielbiam ten pierwszy baner ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | To zdjecie z okularkami? Cute nie?Nika Niech naprawi kompa i wreszcie do nas wroci ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| No właśnie to zadjęcie w okularach strasznie mi siępodobało dlatego je wzięłam ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czy Peyton nie była świetna w tym odcinku?Wszystko mi sie u niej podobało! __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Fajną miała sukienke na bankiecie. To jest śliczne! ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| aha sukienke miala przecudna.Lubie to ujecie z avika Shiri ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niom sukienka była fajna....ale Hilarie miała w niej małe cycki ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Akurat na to wogóle nie zwróciałm uwagi ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A ja tak No ale to przez te sukienke.Tzn. Hilarie nie ma balonów ale bywały wieksze ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| A propo piersi to mam wrażenie ze od jakiegoś czasu piersi Soph są większe.Ale to moze mi sie tylko wydaje.... Ciekawe kiedy Derek wróci bo w ostatnim odcinku nawet mnie nie wkurzał ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nie tylko Tobie ![]() Nie lubiałaś tego Dereka?Ja w sumie nie byłą hug fanka ale po tym epiku żałuje że wyjechał Mam nadzieje ze wróci! ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Nie, to nie tak że go nie lubiłam. Po prostu był strasznie upierdliwy i tym mnie trochę wkurzał. Wiem, że to wszytsko było dla dobra Peyt ale jak dla mnie to troszkę przeginał. No ale w ostatnim odcinku był super! __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |