| #1 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PL Hilarie Burton/P.Sawyer #17: "To all my Poland friends: I love you all." - Hilarie Burton ; #@!)&% we love YOU too! Welcome to our #17 Hilarie B u r t o n Appreciation Thread ![]()
__________________ Mark Salling is hoping Puck ends up with Rachel because, as he says, ☆ Join Lea Michele Campaign! And VOTE for her! ★ Last edited by Blackened Sky : 10-11-2009 at 03:25 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Ooooooh, jak mnie tu daaaawno nie bylo. __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | No wlasnie az mnei zatkało jak zobaczyłam nowego posta by Katerina84 ![]() __________________ Mark Salling is hoping Puck ends up with Rachel because, as he says, ☆ Join Lea Michele Campaign! And VOTE for her! ★ | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paulina, aż mnie korcilo zeby dac "Because she's in Savannah with Jake. Duh!" ![]() __________________ Mark Salling is hoping Puck ends up with Rachel because, as he says, ☆ Join Lea Michele Campaign! And VOTE for her! ★ | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Ale dzis za duzo nie popisze tu bo juz sie zbieram spac. Trzeba wstac o 7. Dobranoc ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ugh no to pewnie ze nie ma co! Jak dobrze, ze ja o 11 wstaje ![]() __________________ Mark Salling is hoping Puck ends up with Rachel because, as he says, ☆ Join Lea Michele Campaign! And VOTE for her! ★ | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Ej! Trzeba było dać! z dopiskiem: According to our only JP shipper. ![]() Dobranoc, Kasia. ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nastepny title taki bedzie o ile nie zapomnimy ![]() __________________ Mark Salling is hoping Puck ends up with Rachel because, as he says, ☆ Join Lea Michele Campaign! And VOTE for her! ★ | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Dedicated Fan ![]() ![]() Joined: Jul 2009
| Quote:
kiedy to było? i ma to ktoś może nagrane?Weronika, to było do Ciebie? ![]() Quote:
no, dlatego że obejrzałaś najpierw kilka odc. 2. sezonu i to na dodatek to z P&J... jakbyś oglądała od początku, to by Ci pewnie nie zwisało ![]() EDIT: zobaczcie tu: Rachael Rants | SoGoPro jak zobaczyłam ten vlog, to sobie pomyślałam "ta babka stara się być drugą Hilarie..". Nosz kurde, bez jaj, to jest takie ewidentne.. Masakra ![]() __________________ I'll be your cloud up in the sky. I'll be your shoulder when you cry. I am your angel. Eugene♥Elizabeth. True Love Always. Caroline. icon by Nik Last edited by unfaithfully : 08-10-2009 at 02:06 AM. | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja to samo mówilam Pauline, że jak by ogladala od 1x01 to by pewnie miala troche inną opinie ale, że akurat trafila na s2. Ważne, że jest Hil-lover bo szczerze to Hilarie>Peyton>LPJP>oth. Tak to bylo do mnie, kumpela nie ma tej taśmy ale liczy sie przekaz ![]() Co to za laska!? __________________ Mark Salling is hoping Puck ends up with Rachel because, as he says, ☆ Join Lea Michele Campaign! And VOTE for her! ★ | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| ona będzie grała w tych SoGoPro'wskich webisode'ach.. serio, MASAKRA ![]() o kurcze, Wera (mogę tak? ), ale faaaaaajnie to któraś z dziewczyn z forum, jak ją spotkała, zapytała się, tak? ![]() no, masz rację, liczy się przekaz ![]() no tak, ja też jak zacznę jakiś serial oglądać i akurat dana osoba jest z inną osobą niż powinna, a mi się to spodoba, to jestem za nimi, a nie za tymi 'przeznaczonymi' ![]() ale spoko, wystarczy Hil- lover, tym bardziej, że LP już nie ma w OTH (btw, będę tęsknić cholernie, nooo) ![]() __________________ I'll be your cloud up in the sky. I'll be your shoulder when you cry. I am your angel. Eugene♥Elizabeth. True Love Always. Caroline. icon by Nik | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Nawet jakbym zaczęła oglądać od początku, trójkąt by mi zwisał. LP nigdy bym nie shippowała, bo nie znoszę takich par [sorry ] a Brooke nie lubię, więc LP i BL by mi tak czy inaczej zwisało. Poza tym Lucas to cienki bolek. ![]() Hil lover. ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| dobra, dobra, nie możesz tak mówić, bo nie wiesz jak by to było. Ale okej, szanuję to, że jesteś/byłaś za JP i nie przeszkadza mi to, bo Jake był cute ![]() ważne, że wszystkie jesteśmy Hil lovers i tego się trzymajmy ![]() __________________ I'll be your cloud up in the sky. I'll be your shoulder when you cry. I am your angel. Eugene♥Elizabeth. True Love Always. Caroline. icon by Nik | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Jake był super hot. LP mi w 1 sezonie nie przeszkadzało i mi było szkoda Peyton jak ją Lucas zranił, ale meant to be to nie moja bajka. W 1 sezonie lubiłam, że była taka fierce. Że Lucas musiał się trochę postarać, że z Peyton nie było tak łatwo, bo była zamnkięta. Bitchy Peyton jest the best. ![]() | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |