| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| PL Hil thread #8: b/c Two worlds collided and they could never tear them apart. Welcome to our #8 Hilarie Burton Appreciation Thread __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Thanks for new thread ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Ktos musial zalozyc skoro nie chcialas... __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Banned Joined: Mar 2008
| Shes soo awesome haha, its so hilarious how shes an LP fan too | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2007
| Dzięki za nowy thread Zauwazyłam, że opening zdominowała Hil/Joy friendship![]() __________________ ... out of the doubt that fills my mind Alex; icon: summerlove_80 | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bo one są !%!)!! NO WORDS!! ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2007
| Wiem, wiem mam ogromną nadzieje, że teraz po tym jak Lindsey is gone odnowia relacje i znowu będą rozmawiać jak przyjaciółki![]() Wero ![]() __________________ ... out of the doubt that fills my mind Alex; icon: summerlove_80 | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alex ![]() Ja tez; patrz jakie zrobili Joy/Hil zdjęcie wczoraj: ![]() ![]() Hilarie/Chad ![]() Hil wczoraj wieczrem w jakimś klubie; fani ją wylukali :omg nie ma pewnosci czy Hil bedzie na CG Raczej jej nie bedzie Nie bedzie nowych pics Joy/Hil ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Awwwwwwwwwwwwwwww....jaka ona jest fajna ze nawet jak ja w klubie zlapia to nie ucieka ni nic tylko normalnie sobie robi zdjecia. Ej moze sie jednak zdecydouje i przyjdzie. Zawsze byla! __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bo to jest tak że Joy,james,Soph[o lol],Stephen i Lee bedą na bank ale Chad i Hil jeszcze nie potwierdzili wiec moze bedą ![]() Patrz jakie Hil ma buty na tych zdjeciach a Joy kapcie LOL A to z Chadem jakieś takie...sexy ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Ogolnie to te buty mi sie podoba.One maja swoja nazwe ale teraz akurat mi z glowy wyleciala. Ale akurat te buty Hil nie za bardzo mi pasuja. Jakies takie...rozklapciale wygladaja ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| ![]() Uwielbiam takie buty, sama mam podobne- Emu, ale w jednym kolorze fajnie, że na planie Joy i Hil spedzają czas razem , fajne fotki![]() Ja nadal mam nadzieją nadal, że Hil będzie, spośród całej obsady ona nigdy nie unikała takich imprez... __________________ ... out of the doubt that fills my mind Alex; icon: summerlove_80 | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dokaldnie! Musi być, pewnie tak jak rok temu pare dni przed CG potwierdzi że bedzie, Musi!!! Ja chce new pics! Ja takich butów nie lubie wiec mnie nie przekonacie, rzeczywiście wygladają jak rozciapciane i w ogóle LOL. __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| Noo musi być!!! CG jest w moje urodziny, a zdjęcia i Hil i Joy/Hil byłyby super prezentem ![]() Ja lubie takie buty, bo wygodne sa, ale i tak Joy outfit wszystko przebija one sa takie słodkie ![]() __________________ ... out of the doubt that fills my mind Alex; icon: summerlove_80 | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Z zeszlorocznego meczy to mamy super zdjecia! Slicznie dziewczyny razem wygladaly! Emu! Wlasnie! Dzieki za przypomnienie! ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |