| #1 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PL Hil thread #7: She has a thing called integrity & nothing is going to change that. Welcome to our #7 Hilarie Burton Appreciation Thread __________________
Last edited by Cold Desert; 02-29-2008 at 05:40 AM. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Awwwwwwwwwwwwwww...dalas ten tekst o LP! Cudnie ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niom, nie mogłam się oprzeć ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Sep 2007
| dzięki ![]() piękny tytuł ![]() Lucas and Peyton Online Gallery - 213. The Hero Dies in This One/oththdito072 tu zadowolony tu po komentarzu o przyjacielu: Lucas and Peyton Online Gallery - 213. The Hero Dies in This One/oththdito078 Nie mogę znaleźć tego drugiego. nie pamiętam co to za odcinek był;/ wiem, że Luke stał pod kolumną w szkole i chyba coś tam na telefonie robił a koło niego przeszli JP i on tak się na nich spojrzał... no nie wiem ja źle pewnie opisuje ![]() __________________ When was the last time you thought of me? Oh have you completely erased me from your memories? | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() No na tym zdjęciu może faktycznie nie wygląda najlepiej ale mysle że on chciał żeby P była happy .Z tą kolumną to mnie zaciekawiłaś Pamietasz co było w tym odcinku??__________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Sep 2007
| Znalazłam ![]() coś koło 2 min: YouTube - One Tree Hill - Lucas/Peyton - Goodbye My Lover poza tym całkiem niezłe video __________________ When was the last time you thought of me? Oh have you completely erased me from your memories? | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Śliczne video!!! Ide dokończyć. Kasia polecam. I teraz pamietamm!!To nie było w s1? ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| tak było i dlatego nie mogłam skojarzyć bo szukam w pamięci w sezonie 2 ![]() uciekam, pa ![]() __________________ When was the last time you thought of me? Oh have you completely erased me from your memories? | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haaaa jealous Lucas ![]() Dobranoc ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Obejrze jutro. Dzis juz mi sie nie chce. Pa __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Idziesz spać? Przecież to dopiero dla Ciebie początek wieczoru ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Kto? Ja? jeszcze nie. Ale niedlugo bede szla. Caly dzien pisalam rozdzial i juz mam troszke dosc kompa na dzis. A jutro mnie czeka to samo... __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Widze ze poważnie sie za to zabrałas. Ja to nic nie pisze mojej narazie ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| No wiesz, chcialbym w czerwcu bronic wiec musze sie pospieszyc bo to juz tylko kilka miesiecy. Poza tym pod koniec lutego mamy spotkanie z promotorem i mamy mu oddac 1szy rozdzial i nie chce potem siedziec po nocy i pisac byle co zeby tylko zdazyc tylko chce to zrobic tak jak trezba. Tu fajnie obgadywaly Luke'a i Brook ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dobre podejście!! HALEY: Look, between you and me, I really don’t see Lucas and Brooke as like an epic romance, ok? ![]() __________________
Last edited by Cold Desert; 02-16-2008 at 07:07 PM. | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |