| #1 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PL Hil thread #13 - When will we hear wedding bells P.Sawyer? Welcome to our #13th Hilarie Burton Appreciation Thread ![]() "You know, we sit around, and we play chess, and we talk about books, she’s an artist. She’s an incredible artist. She’s got a great singing voice, you know we have fun singing together on set and stuff." - Bethany Joy
![]() ![]() FUTURE TITLES: __________________
Last edited by Cold Desert; 02-01-2009 at 06:45 AM. | |||
| |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Awwwwwwwwwwwww....dzieki ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #4 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | P. ja nie napisalam ze to dla Lucasa wiec moze być i Jake, Derek, Julian itd ![]() Ta niebieska sukienka to %!)&_^&^!__~^& HIT! I tez sie ciesze ze ja zniszczyli bo była tragiczna. Wiac tak mialo być, to samo było z Haley. __________________
| |||
| |
| #5 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2007
| TFTNT ![]() __________________ ... out of the doubt that fills my mind Alex; icon: summerlove_80 | |||
| |
| #6 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quote:
![]() Co do sukienki ślubnej, to ta pierwsza Haley była okropna. Tamta sytuacja jest jednym z moich argumentów przeciwko BH. Sukienkja Peyton była lepsza od tamtej, ale taka dziwna. ![]() __________________ Visit JGL. | |||
| |
| #7 | |||
| Dedicated Fan ![]() ![]() Joined: Oct 2008
| Dziekuje bardzo... mój polski nie dobra...ale jestem prubowaćy.... | |||
| |
| #8 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Ta sukienka Haley z tymi falbankami i innym badziewiem?? Jezeli tak wygladaja ciuchy szyte przez B to nigdy w zyciu bym nawet nie weszła do jej salonu! Witaj Nilly ![]() __________________ Icon by: me | |||
| |
| #9 | |||
| Witamy Katerina ![]() | |||
| |
| #10 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haha tak właśnie miała wygladac jej sukienka, dzieki Bogu ze w końcu wyszlo inaczej! Moze P. tez bedzie mala ładniejszą sukienke. Hi nilly, umiesz na serio polski czy tylko używasz translatora? ![]() __________________
Last edited by Cold Desert; 10-30-2008 at 01:43 PM. | |||
| |
| #11 | |||
| Kogo Brook chciała zeby ja zagrał w filmie??? Bo ta kobieta z odcinka na odcinek skrzeczy coraz bardziej przez co ja mam coraz wieksze problemy ze zrozumienim jej! __________________ Icon by: me | |||
| |
| #12 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OMG priceless!!!Natalie Portman. I tez tego nie skumalam tylko pzreczytalam na czyimś LJ. W ogóle jaki LOL że musiala biednego Jamie torturowac "Kto jest Twoim #1?" A jak powiedzial kogos innego to jaka mina ![]() aaa i jeszcze jedna scena B//H/|B///N i zaczynam pisac petycje ![]() __________________
| |||
| |
| #13 | |||
| Wiedziałam ze u LP jest za dobrze! Wiedziałam ze Mark musi cos spieprzyc wczesniej czy pozniej!!!! Ja jak tylko zobaczyłam Nate'a w drzwiach mieszkania B od razu przewinełam scene. Czy tylko dla mnie watek Sam jest bezsensowny a ta cała dziewczyna wydaje mi sie nie do konca normalna skoro w koło robi to samo mimo tego ze za kazdym razem zostaje przyłapana? Jak chce uciekac z domu to niech to robi tak zeby nikt tego nie zauwazył...Bez sensu... I na cholrer tyle Mouth'a?! No ile mozna! I moze ktos mi wytłumaczy z ktorej strony on jest sexy bo ja z żadnej nie mogę tego zauwazyc! __________________ Icon by: me | |||
| |
| #14 | |||
| Quote:
![]() | |||
| |
| #15 | ||||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nilly, uczysz się polskiego czy masz tu rodzinę? Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |