| #1 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PL Hil thread #12 - 'Cause she is beautiful and breathtaking. Welcome to our #12th Hilarie Burton Appreciation Thread ![]() "You know, we sit around, and we play chess, and we talk about books, she’s an artist. She’s an incredible artist. She’s got a great singing voice, you know we have fun singing together on set and stuff." - Bethany Joy
![]() ![]() FUTURE TITLES: __________________
Last edited by Cold Desert; 09-30-2008 at 02:45 AM. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| pierwsza ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Ooooooh, nowy temacik!! ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nie bo ja bylam pierwsza ![]() BEz kitu jakie to 6x04 bylo beznadzijne jesli chodzi o sceny Hilarie-biedna pewnie sama usupiala z nudów przy kreceniu Hilarie Burton Online ma 5te urodziny ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Caly 604 byl cholernie nudny. Jedyna fajna scena to rozmowa Nate'a i Małego w kuchni. Ide spac. Dobranoc ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | No to tez bylo fajne. Goodnight ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nowy temat. ![]() Wero - dodałabyś mnie do listy? ![]() No 4. odcinek był nudny... Peyton miała nudne sceny, ale Hil i tak zawsze ratuje sceny. ![]() __________________ Visit JGL. Last edited by Karma Police; 09-29-2008 at 04:47 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pewnie, juz dodaje. __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| a jest cos wartego obejrzenia choc w filmikach w tej 6serii? __________________ by summerlove-80 | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| LP i NH. __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LP,NH i Deb/Skills jak dla mnie LOL Obejrzalam 6x05-fajny nawet odcinek, nie taki zły. Dali pisoenke ktora byla w Roswell "Alison" by Elvis Costello, ukochany artysta Hilarie i jak sie okazało Peyton hehe. Data screwing Chicago ![]() I zal mi sie zrobilo Linday bo chyba myslala ze Lucas by chcial z nią jeszcze być. __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Dla mnie juz chyba wszytskie odcinki beda nudne. Nie wiem dlaczego ale dzis wlosy Peyton jakies dziwne mi sie wydawaly. Jakos tak jakby za duzo ich przy buzi miała. Moze za długie juz sa...Nie wiem.. __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | No oth to nie Lost czy gossip girl..to taki nudnawy teen drama ale ma dobrey ratings. A nie byly takie jak dotychczas? ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| Nie wiem...Noc mi w nich dzis nie pasowalo...Ale ja ogolnie jest dzis strasznie negatywnie nastawiona do OTH wiec to moze dlatego ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mi się wydaje, że miała je bardziej umodelowane niż zwykle. Takie odniosłam wrażenie. Podobały mi sie dzisiaj jej stroje, ale wątek Peyton...zasłużyła na coś lepszego...po tych popłuczynach z 5. sezonu mogliby jej dać coś porządnego a nie kolejną tabletkę nasenną... __________________ Visit JGL. | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |