| #1 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hilarie Polish thread #1: b/c now Peyton's BFF spot is free, we're so applying! Welcome to our 1st Hilarie/Peyton Appreciation Thread ![]() ![]() ![]() Hilarie Ross Burton urodzona: Loudoun County, Virginia dnia: 7 lipca 1982 roku Fans: Shiri Appleby Katerine84 debita ladymarmalade Lafcia kasiiula day_aftertoday (only Hilarie) Our icons: ![]() ![]() ![]() by ladymarmalade,kasiiula,Shiri Appleby,Katerine84 Our arts: ![]() by Shiri Appleby and day_aftertoday Quote: "I was captain of my cheerleading squad in my high school, and I was president of my class and homecoming queen, but I was also into the dark stuff. I went through a weird stage just like Peyton is going through. I was totally into Boy George and David Bowie was my man. I loved androgyny. For a time, I would only wear men's trousers." __________________
Last edited by Cold Desert; 10-28-2006 at 04:10 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Oh, Oh , Oh Oh Nareszcie. jak tu ślicznie. OOOO...i moje ikonki są Dzięki Shiri ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Są,są...i jak mam czyjeś dodać to się upominać bo ja to tak w pośpiechu robiłam ![]() ![]() ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| wreszcie nasza cudna Hil ma swoj thread Shiri Kotek jest na liiscie fanow -sorry cora ale Ty Hil chyba nienawidzisz ![]() __________________ by summerlove-80 | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ola się zmieniła...polubiła bardzo Hil i to wlasnie ona poddała mi pomysł na Hil Thread.Miała też zrobić banner wiec jak zrobi to się doda! A jak Wam sie temet podoba?Made by Nika! __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| No właśnie, też tak się zastanawiałm co tu Kotek robi... Bede ok.północy. Brat się domaga dostępu do kompa na troszkę. __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| Pieknie! Pieknie! Pieknie! Bravo Shiri!!! ![]() __________________ .nika. noise doesn't matter. | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dzięki Nika!I dzieki za tytuł...sama bym nie dała rady!Nigdy ![]() Fajnie że Hil ma wreszcie swoj temat...wszyscy mają tylko nie ona a przecież z tego co wiem to wiekszosc ja tu lubi ale lepiej poźno niż wcale ![]() Obłoczek wróć szybko ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| Noooooooooo jest Nika Wlasnie sie domyslilam ze tytul to zasluga NIki ![]() Aha oooooooo to mnie moje dziecko zdziwilo i ucieszylo wiec dla KOtka(aha mialam nie mowic KOtka )__________________ by summerlove-80 | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2004
| ![]() Shiri thanks for starting your thread. The opening post is so beautiful ![]() Enjoy your thread and welcome to the Hilarie Board ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oczywiście że Niki!Ona to ma głowe do tytułów! Olka się zmieniła na lepsze i doceniła Hilarie...sama byłam w szoku ![]() Thank you a*shot*of*whiskey (btw. Laur right?) we are so happy to be here! ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Obłoczek już wrócił i zrobi to co Obłoczki lubią nabardziej. Da zdjęcia ![]() Jej oczy ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ Icon by: me | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Awwwwwww to jest zdecydowanie najlepsza sesja Hil ostatnimi czasy.Sukienka jest boska!Włosy śliczne a oczy idelanie pomalowane! Moim zdaniem nic dodać nic ująć! I ma delikatną biżuterie... ![]() __________________
| |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| Ja dziś pół dnia wpartywałam się w te fotki. PRZEPIĘKNE są! ETA. Sorry, ale musiałm dać jeszcze te fotki ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ Icon by: me Last edited by Katerina84; 09-19-2006 at 05:22 PM. | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mnie jakoś tak też olśniły..jak żadne wczesniej! A co sadzicie o tych promo pics do S4?Niektórzy komentowali że zbyt odważne i zbyt sexowne ja nie wiem co w tym złego?!__________________
| |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| |