| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| Hil/PES Polish thread #6:because she's just too darn cute! Welcome to our 6 Hilarie Burton Appreciation Thread __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| kto robil ten pierwszy banner?? Bo jest sliczny ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by katerina84 | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| Thanks Obłoczku ![]() ![]() ![]() Marta, make a wish. Mi też się podoba!! ![]() __________________ When you walked away tonight all I could think was: 'She's the one I want to be with.' | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2005
| To zdjecie o ktorym opisalysmy to jest cos takiego tylko ze jest na nim tylko Peyton ![]() No problem ![]() __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| Tak.To ten odcinek-szkoda ze galeria HBO jest nieczynna ![]() OMFG Hil pics też dostałam i to takich że nigdy nie widziałam. Musze Ci wysłac pma tylko błagam nikomu ich nie pokazuj!! Za 15 minut to party sie zaczyna ![]() btw; Wasze ikonki są zabójcze LMAO!! __________________ When you walked away tonight all I could think was: 'She's the one I want to be with.' | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Nie moglam znalezc tego okreslonego ujecia ze zdjeciem Derek'a ale to cos podobnego. Oh, no cos Ty! Nikomu nie pokaze! ![]() Nasze ikonki sa cudne! ![]() __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| W ogóle to ja nie wiem kiedy galeria wroci-mam nadzieje ze szybko Wait chwilke bo mam małe zamieszanie LOL __________________ When you walked away tonight all I could think was: 'She's the one I want to be with.' | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2006
| ej jakie zdj ja tez chce ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by katerina84 | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Ja to zdjecie znalazlam tu Ejs a Ty piszesz u Hil a do Joy to juz sie nie raczysz wybrac?! __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| a jest temat Joy?? Marta??? Wlasnie czemu juz tu nie zaglada?? dopiero do mnie doszlo ze napisalas ze Mrta zrobila to cudo ale ja dzis totalnie nie kontaktujeok laski spadam sie wykompac ![]() a najpierw zajrze na Joy hread ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by katerina84 | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Przeciez pisałam Ci juz danwo że masz wpasc na teamt Joy bo jak nie to Cię ukatrupie ![]() AMrta jest teraz troche zajeta ze szkołą Na nasza-kasa.pl z nią agdałam ale to jakiś czas temu ![]() Jak sie wykompiesz to rozumiem ze wrócisz? ![]() __________________ When you walked away tonight all I could think was: 'She's the one I want to be with.' | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| Quote:
Ogladam wlasnie OTH Time Capsule z dvd extras do s4 i MArk mowi ze jak ktos sie go zapytal dlaczego chce Hil do roli Peyton to powiedzial ze Hil ma bol w oczach i ze chce zeby go przekazala Peyton. Ja tam zadnego bolu w oczach Hil nie widze ale ladnie to powiedial. __________________ I know I’ll never see your face again. I’m broken and flyin' without wings. Damn I need you here now. | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Podeślij linka proszę .Ja tez żadnego bólu nie widze no ale też nie znamy jej osobiscie.Fajnie to powiedział no i rola Peyton wcale nie jest taka łątwa. Ja bym nie chciała jej grać. Patrz co znalazłam.Ciekawe kiedy to było. Quote:
![]() Fajnie że robi coś pożytecznego dla innnych. __________________ When you walked away tonight all I could think was: 'She's the one I want to be with.' | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| ała dobrze ze juz po sesji mnie bijesz a nie przed egzaminem ![]() i z tego co widzialam ja juz kiedys tam pisalam ![]() Hil ma po prostu cos w sobie ![]() no raczej nie wroce bo jak pojde ktos inny zajmie stanowisko przy kompie ![]() __________________ Maybe it was her blood in my veins that made me feel her, the beating of her very-living heart. Or maybe, we’ve always been connected. by katerina84 | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Po sesji czy przed..boli tak samo ![]() ![]() Znalazłam!!!!!!!!!!!!!! ![]() w starych plikach...tylko jakość zajebista... ![]() Ale to tez lubie: ![]() __________________ When you walked away tonight all I could think was: 'She's the one I want to be with.' | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |