| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PL #17: 'Get some rope!' - words that every Sawyer's fangirl longs to hear from him.
| |||
| |
| #2 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quote:
ooooh, biedny Sawyer ![]() CM ![]() nie moge sie doczeac picspamu, Wero! ![]() | |||
| |
| #3 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jak on tam sliczny i w ogóle omfg.... __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| |
| #4 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| on jest zawsze omfg ![]() i tak btw fajna fota MR z poprzedniego threadu brakje mi jej w Lost__________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #5 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mi tez jej brakuje i wkurza mnie że ciagle ja zabijają w filmach ![]() Ale fajnie że Michelle dalej idzie do przodu i chyba sciagne sobie jej nowy film "Tropico de sangre" na faktach oparty. Jak zrobia. Wlasnie zapisalam wszystkie potrzebne capsy z Confidant Man i Born to run. Uwielbiam ten Kate-centric. Strasznie mi jej zal cholera!! ![]() ![]() __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| |
| #6 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| w ogole kate-centric i sawyer-centric to sa odcinki omfg i nie chodzi nawet o to, ze uwielbiam te dwie postanie po prostu odc z nimi sa tak prawdziwe i przejmujace, ze nie pogadasz ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| |
| #7 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja tak samo!! To jak Kate rozbiła sie zamochodem z Tomem jest straszne! A ona tak go kochala, od dziecka tak naprawde mimo ze raczej ukrywala to. W dodatku on przez nią zginął I matka jak zaczela wrzeszcześć na jej widok!!!I zawsze Kate odcinki są o Sawyerze ![]() __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| |
| #9 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mam nadzieje. Ogldalas te vids z convention we Francji? Ale LOLz z bitwy na wrzaski miedzy sk a jk I w ogóle Darlton są so team skate ![]() __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| |
| #12 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hey, Ada! ![]() tutaj znajdziecie vid z Paryza: Evi News/Appearances #3: Because Evi news makes our day! | |||
| |
| #13 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Dzięki Ada. I love this epi! Best Kate flashbacks. __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| |
| #15 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | To było o tym napadzie na bank? __________________ sawyer.kate √ puck.rachel √ pacey.joey √ chuck.blair √"We'll give people what they want." ↑ | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |