| #76 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2007
| Am csak engem szivatnak a tanárok, hogy Pénteken is feleltetnek, vagy mást is?? ![]() __________________ Jackson&Ashley ♥ | |||
| |
| #78 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2006
| valaki nem akar kimenni a VOLT-ra július 5-én? Jön az Offspring ![]() és a The Moog is ott lesz de persze, hogy nem ugyanazon a napon ![]() __________________ you set my soul alight | |||
| |
| #79 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2007
| Neem lenne rossz ![]() __________________ oh..and also i'm wretchedly in love with you.. ♥ | |||
| |
| #80 | |||
| hol lesz a VOOOLT? Offspring ![]() __________________ it's a small c r i m e and i've got no e x c u s e | |||
| |
| #81 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2006
| Sopronban ![]() de imádom az Offspring-et alig várom, hogy kijöjjön az új album! XD__________________ you set my soul alight | |||
| |
| #83 | |||
| nem, az Offspring szombaton lesz ![]() a moog meg pénteken... és tulajdonképpen más engem nem is érdekel ![]() kik vannak csütörtökön? __________________ you set my soul alight | |||
| |
| #84 | |||
| Obsessed Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Mar 2007
| hopp úgy látszik egy nappal eltájolódtam , szal akkor én pénteken mennék![]() Pénteken: Alvin és a Mókusok, Manu Chao, Belga, Kiscsillag, Kowalsky meg a Vega, Takács Eszter, The Moog, Jamie Winchester és Hrutka Róbert lesz ![]() __________________ LP♥ icon:me | |||
| |
| #85 | |||
| az Offspring üti ezt mind ![]() __________________ you set my soul alight | |||
| |
| #86 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2006
| jó kis program, de anyagilag le vagyok égve, úgyhogy részemről sajna nem jön össze, a bnőim ppl 21.-én mennek Fishing on Orfűre csak én Egerben leszek versenyen, a legjobb az, h 23.-án föci szóbeli__________________ "Learn like you live forever, live like you die tomorrow" by Mahatma Ghandi EC BS L P DB DW Member of MU pom pom team ![]() | |||
| |
| #87 | |||
| jaj úristeen csomó jó bandaa ![]() __________________ oh..and also i'm wretchedly in love with you.. ♥ | |||
| |
| #88 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2007
| te jó ég én csak a moog-ot hallgatnám meg ![]() meg talán az offspringet csak hát eléggé messze van tőlem emg pláne Sopron![]() __________________ season 6=LP endgame ![]() riggins garrityIcon by Dorkodancer147 ![]() | |||
| |
| #89 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2007
| ![]() Ezek tényleg naon jó bandák ![]() Tőlem nincs olyan messze, mint tőletek... ![]() ![]() __________________ Jackson&Ashley ♥ | |||
| |
| #90 | |||
| kb ugyanezek jönnek le szegedre majd a SZIN-re csak offspring helyett within temptation...: ( mondjuk régebben azokat is szerettem ![]() __________________ it's a small c r i m e and i've got no e x c u s e | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |