| #47 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2006
| jaja, arra hajtok én is, most már csak a hosszú célota kell rámennem. Apu volt nagy, a 2. cél egy polifoam róka volt, és úgy állt, h pont nem látta, h mit lőttem erre az volt az első kérdése, h mi van tököt(0 pont) lőttem, erre mondom neki, h nem fúró 8-ast, erre azt mondta h mi van gyerek meg vagy táltosodva __________________ "Learn like you live forever, live like you die tomorrow" by Mahatma Ghandi EC BS L P DB DW Member of MU pom pom team ![]() | |||
| |
| #48 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2007
| Nyertek a Portugálok ennyi.mondjuk ugy mondom mintha már az EB-t nyerték volna meeg sebaaj.Szerk.:örülök h megint kinyÃ*rtam a threadot ![]() __________________ Isabella Swan? I promise to love you forever - every single day of f o r e v e r.Edward ♥ Bella Last edited by Letyelka : 06-08-2008 at 05:11 AM. | |||
| |
| #49 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2007
| ![]() Orsi nemcsak téged.... Mégszéép, hogy ők nyertek a Törökök ellen ![]() __________________ Tony ♥ icon_revolution. | |||
| |
| #50 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2007
| Letty nyugi nem nyêrtad ki basszus de én igen![]() na am megnéztem a játékot Meli ![]() ![]() am nézi vki a dh-t? csak mert igy msot olvastam h ők is 5 évet ugranak a köv évadra![]() ![]() __________________ Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that I won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find out. Season 6=L P endgameIcon by Bia ![]() Last edited by GAlexi : 06-08-2008 at 08:56 AM. | |||
| |
| #52 | |||
| nem akarok holnap suliba menni, mondjuk valószinüleg angol helyett megyünk sörözni, meg alig lesz órám, de akkor is, semmi kedvem, plusz valószinüleg a matektanár kijavitotta a tz-ket és hát nem sikerült vmi ffényesen, valószinű h ugrott az évvégi 3-asom a ciki az h ez már beszámit__________________ "Learn like you live forever, live like you die tomorrow" by Mahatma Ghandi EC BS L P DB DW Member of MU pom pom team ![]() | |||
| |
| #53 | |||
| jaja arra gondoltam igy már nem is néztem de érdekes lett a 4.évad utolsó 2.-3 perce szval![]() __________________ Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that I won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find out. Season 6=L P endgameIcon by Bia ![]() | |||
| |
| #55 | |||
| lehet nem lesz belőle semmi, hanem inkább bemegyek angolra mert a tanár jövőre lead minket. egyedül a matek bosszant, mert ha kicsit odafigyelek akkor egy stabil 3-ast tuti meg tudtam volna irni, de elnéztem az egyik legkönyebb feladatot. __________________ "Learn like you live forever, live like you die tomorrow" by Mahatma Ghandi EC BS L P DB DW Member of MU pom pom team ![]() | |||
| |
| #57 | |||
| én ezt a hetet fél lábbal sem bÃ*rom ki ![]() __________________ Isabella Swan? I promise to love you forever - every single day of f o r e v e r.Edward ♥ Bella | |||
| |
| #58 | |||
| dehogynem Lettus ki bÃ*rjuk meg neekd még zp is![]() __________________ Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that I won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find out. Season 6=L P endgameIcon by Bia ![]() | |||
| |
| #59 | |||
| Hát kitudja h összejön-e ![]() __________________ Isabella Swan? I promise to love you forever - every single day of f o r e v e r.Edward ♥ Bella | |||
| |
| #60 | |||
| összejön :Z__________________ it's a small c r i m e and i've got no e x c u s e avi_xelanoops<3 | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |