| #16 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2007
| ![]() ![]() te jó ég kriszti ![]() ![]() __________________ Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that I won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find out. Season 6=L P endgameIcon by Bia ![]() | |||
| |
| #18 | |||
| de 2.oldal? ![]() jaja am gyűltünk ez a jóó ![]() a c*m vonzz mindnekit ![]() __________________ Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that I won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find out. Season 6=L P endgameIcon by Bia ![]() | |||
| |
| #20 | |||
| te jó ég én emg elfeljtettem hopszii mármint hétfőn is volt része, na ma leszedem hát én ezt msot nem tom, sztem lesz még egy rész vagy leeht h ez volt a záró rész Bia biztos jobban tudja![]() __________________ Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that I won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find out. Season 6=L P endgameIcon by Bia ![]() | |||
| |
| #21 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2007
| hát annyit tudok hogy ez a 21.rész volt csak azt nem hogy most ez az uccsó vagy nem mondjuk néztem az abc honlapján de nem lettem okosabbBia ha majd erre jársz meg�*rod?köszii ![]() __________________ LucasღPeyton ♥ ChloeღClark icon by~Jackie85♥ myLJ | |||
| |
| #22 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2007
| ![]() Ma tök jó napom volt suliba...irciből kaptam egy négyest meg egy ötös alát..aztán Németből megkaptam évvégére a 4est. Matekom 3, lett. Tesin meg úgy fejbe rúgtak, h tiszta vérrágas a jobb szemem és a fél arcom zsibadd már..őő..kb. 1 órája... xD__________________ Cam♥ icon_UnspokenHope | |||
| |
| #23 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2006
| Jövőhét hétfőn lesz a Greek finálé... már alig várom... totál ki vagyok a promótól is... valami tutira történni fog CC között ![]() ![]() __________________ | |||
| |
| #25 | |||
| dejóóóóóóóóóóóóó végre casey&cappie összejön vagy vmi lesz véged rebecca![]() __________________ Because we all need a little help sometimes, someone to help us hear the music in the world. To remind us that I won’t always be this way. That someone is out there, and that someone will find out. Season 6=L P endgameIcon by Bia ![]() | |||
| |
| #26 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2006
| Húúú jó lett nagyon a cim Bia láttad már a Breaking Dawn boritóját? sztem kicsit elüt a többitől, de nem rossz __________________ "Learn like you live forever, live like you die tomorrow" by Mahatma Ghandi EC BS L P DB DW Member of MU pom pom team ![]() | |||
| |
| #27 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2006
| um láttam de azóta se tudok rájönni, hogy mit szimbolizál... talán egyszerűbb lenne a helyzetem ha értenék a sakkhoz ![]() ez egy egész jó magyarázat: Quote:
__________________ Last edited by anettbianka : 06-05-2008 at 07:13 AM. | |||
| |
| #28 | |||
| Extreme Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2006
| én se nagyon értek hozzá, da ha jól vettem ki akkor egy paraszt meg egy király v királynő van rajta, de h mit szimbolizálna, mondjuk én a tulipánt se nagyon értem a New Moon boritóján, mert még az alma meg a szalag érthető is, de a tuli meg a sakkfigurák számomra érthetetlenek ez tényleg jó magyarázat, de te tudod h a tulipán mit szimbolizál a New Moon bortizóján, poén h anyunál nőnapkor volt ilyen tuli csak nem piros volt a széle hanem narancs __________________ "Learn like you live forever, live like you die tomorrow" by Mahatma Ghandi EC BS L P DB DW Member of MU pom pom team ![]() Last edited by Salana : 06-05-2008 at 01:02 PM. | |||
| |
| #29 | |||
| Part-Time Fan ![]() Joined: Feb 2008
| jajj de kihaltunk ![]() *rjatok csajok!Ti nézitek az EB-t vagy hidegen hagy? __________________ Icon: makry ![]() :BrookeLucas,NateSerena,BlairChuck,NathanHaley | |||
| |
| #30 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2007
| mostmivaan..csomószor *rok... jaj én nézem...EB-t VB-t mindiig... <3Portugália Olaszország![]() __________________ it's a small c r i m e and i've got no e x c u s e avi_xelanoops<3 | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |