| #16 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja ostatnio praktycznie nie sypiam wiec sobie jeszcze posiedze ![]() | |||
| |
| #17 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| Jest sliczny,sliczny,sliczny......ahhhoooohhhhhh ![]() //moja ulubiona para ma #400 thread ![]() __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #18 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 400?! Jezu... Niech zgadne, ktos z OTH? Dzieci tam postujace nie maja nic innego do roboty ![]() | |||
| |
| #19 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| Na oth to blisko tysiaca a LP to ponad ![]() 400...JK ![]() __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #20 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bez komentarza co do OTH. To jest porypane, aczkolwiek tam sie nie dyskutuje tylko zapelnia thready zdjeciami. Oh wow. nie no to koniecznie odwiedze ![]() | |||
| |
| #21 | |||
| Nie!! Tam sie pisze "hi" "hi" "how are you" "awww" "love it" "snagged" ![]() Ja nie mogłam sie powstrzymać już pierwszy banner to scena z płączem ![]() Czy to normalnie nienawidziec tak mocno pewnych shipów? boje sie o swoje zdrowie ![]() __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #22 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2005
| A ja obejrzałam Małayszeńskiego, którego zamiesciłaś Nie wiedziałam,z ę osobie z showbiznesu moze az tak zabraknąć języka w gębie i tyle pomyłek zrobić Chyba naprawde się nie spodizewał tej nagrody I wyszło na końcu, że dziękuje swojemu kochankowi, lolA ta parodia ugryź suchara tez super ![]() | |||
| |
| #23 | |||
| Beti Top Trendy mnie zainspirowały, jeszcze jeden vid pokazali z Marylą Rodowicz jak mówi że ją rżneli na scenie w cyrku Z tym kochankiem u małacha było super, koleś gadał jak pijany ![]() __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #24 | |||
| ![]() Że CO powiedziała?? ![]() W sumie może był pijany, normalnie się nie zachowywał ![]() ETA a czemu własciwie fani JK nazwali ich Copulators? Mi się to zawsze kojarzyło z kopulacją.... Głupia nazwa ![]() | |||
| |
| #25 | |||
| Bo pokazywali nnumer cyrkowy z trym "Gwiezdnym cyrku" a ona tam była w jury. Numer polegał na rozcinaniu ciałą na kilka czesci. No i MAryla powiedziała że też była rżnięta na scenie ![]() Goodnight biczas ![]() eta: bo jakos w S1 Charlie powidzial w tej scenie co Kate pomagała Jackowi zalozyc plecak przed tym jak szli do jaskiń że mają przestać kopulować.....that's why ![]() __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #26 | |||
| Ale gafa A od razu się zorientowała z tego co powiedziała, czy tak jak Małayszynski "Nie wiem z czego się śmiejecie"![]() | |||
| |
| #27 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kopulatorzy to najbardziej okropna nazwa shipu jaka slyszalam. Juz chyba wole to glupie Jate. Podobno to z jakiegos cytatu w S1 jak to "Jack i Kate are verbally copulating" czy cos takiego. | |||
| |
| #28 | |||
| tu masz nawet vid ![]() Okropna nazwa...taka medyczna i surowa. Maryla chyba próbowała udawać że to nie jest śmieszne.A to z Ibiszem widziałaś? __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #29 | |||
| Straszna ta nazwa, już ze względu na nazwę nie chciałabym miec z tym shipem nic wspólnego ![]() Obejrząłam też Ibisza Tez dobre![]() | |||
| |
| #30 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Witam wszystkich, jak tam niedziela Wam uplywa? | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |