| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| Polish Team #86 - One thing we have in common? Fan girling! Welcome to Polish Thread ![]() ![]() Congrats Janet The Team: AC_love [Klusia] ~ 14 lipiec 1990 Ania R. annette anne [Ann] ~ 12 listopad 1990 Anoriza ~ 16 styczeń 1990 BeeKey Beti day_aftertoday [Ola] ~ 27 październik debita ~ 30 czerwiec ~DresdenDoll~ [Do] ~ 4 listopad 1980 _doreen_ kasiiula ~ 26 czerwiec Katerina84 [Chmurka] ~ 4 kwietnia lafcia ~ 15 listopad LouAnn [Janet] ~ 19 sierpień misiopuchatek Onarek ~ 25 styczeń parasite33 ~ 30 grudzień 1989 RuSia ~ 16 sierpień 1988 Shiri Appleby [Weronika] ~ 6 listopada 1986 tzw_madzia [Magda, Madzia] ~ 22 maj 1986 adriene_evans [Ada] writteninthestars zbuntowana ~ 22 marzec make_a_wish [Marta] ~ 20 stycznia 1990 Sorina [Edyta] ~Amarula~ [Bridget] ~ 12 listopad 1986 Princess17 [Klaudia] Polish threads: --GENERAL DISCUSSION-- Television (aktualny) Couples (aktualny) ~Magda M. (aktualny) Music (aktualny) Games (aktualny) --FEMALE CELEBRITIES-- Hilarie Burton (aktualny) Bethany Joy (aktualny) Sophia Bush (aktualny) Shiri Appleby (aktualny) Katherine Heigl (aktualny) Sarah Wayne Callies ( aktualny) --MALE CELEBRITIES-- Josh Holloway (aktualny) James Lafferty (aktualny) Jason Dohring (aktualny) Jensen Ackles (aktualny) Bryan Greenberg (aktualny) Orlando Bloom (aktualny) David Boreanaz (aktualny) Scott Patterson (aktualny) Jason Behr (aktualny) Joshua Jackson (aktualny) Wentworth Miller (aktualny) --MUSIC ARTISTS-- Evanescence (aktualny) --TV SHOWS: CURRENT-- One Tree Hill (aktualny) Prison Break (aktualny) Grey's Anatomy (aktualny) Lost (aktualny) Desperate Housewives (aktualny) Smallville (aktualny) Laguna Beach (aktualny) ER (aktualny) 24 (aktualny) Supernatural (aktualny) The Black Donnellys (aktualny) Heroes (aktualny) TV-SHOWS: PAST-- Dawson's Creek (aktualny) Buffy the Vampire Slayer (aktualny) Charmed (aktualny) Dark Angel (aktualny) Friends (aktualny) Angel (aktualny) That '70s Show (aktualny) Roswell (aktualny) Gilmore Girls (aktualny) The O.C. (aktualny) Veronica Mars (aktualny) __________________ Gosia | Racing is a state of mind. | |||
| |
| #2 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| thanks hun!Wlasnie ogladam vido z koncertu Celine diona w Krakowie, fajnie musiało być. __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| W openingu są linki do 4ego threadu u Hil i Joy a mają już z 10 ![]() __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| You're welcome. ![]() Heh, co do linków... Ja tylko skopiowałam z poprzedniego. ![]() Nie lubię Celine Dion. ![]() PS. To było w tamtym threadzie, ale też wolę wódkę od piwa. W ogóle nie znoszę piwa. Te 40% alkohole to moje ulubione. Tequilla i gin. ![]() __________________ Gosia | Racing is a state of mind. | |||
| |
| #5 | |||
| No, piwo jest bleeee, gorzkie ![]() tez nie przepadam ale chcialam zobaczyc jak bylo A widzials ten vido o Malaszynksim co dalam?__________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #6 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Piwo lubie z sokiem malinowym. Lub panaché czyli piwo z lemoniada. Ale same takie troche yuck jest ![]() | |||
| |
| #8 | |||
| ^^ITA with both of you!! Jutro musze wstac wczesniej bo jade na giełde samochową po jakies ciuchy, w końcu mam całą wypate na rachunki i reszta dla mnie a nie jak przez 3 lata szkoła-rachunki-cola ![]() Zobacz se tego Malacha, polewka z niego że hej.A słyszeliscie pioenke "wezme cie a aucie..."? to tych od "Uderz w puchara". Do w ogóle kojarzysz parodie "Ugryź suchara"??__________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #10 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nie kojarze zadnych parodii o sucharach. Ale przypomina mi sie zart, ktorym katowal mnie kolega z liceum przez cale wakacje wieki temu. Cos o pieczywko, pieczywko to fajne nazwisko Juz wtedy to nie mialo sensu No ale coz... Crusha na niego mialam jak cholera wiec udawalam, ze kawal super ![]() | |||
| |
| #11 | |||
| Ja ide zaraz spac ale zanim pojde do masz orginal: Uderz w puchara (tandeta na maksa, tylko kawalek sobie zobacz) Parodia "Ugryź suchara" ^obłędne ![]() __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
| #13 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OMG To pierwsze to na serio?!!!!!! | |||
| |
| #14 | |||
| Oby dwa vidy to masakra....z tym że pierwszy to powaga a drugi parodia, w sumie trudno odróżnc Ale kumajcie to ja myslalaam ze padne jak sie dowiedzialam ze w ich teledycku wystapiał Fronczewski i Stefan Friedmann masakra........To ci od orginału: Ochyda!! Quote:
W ogóle mam crusha na jednego z moich klientów, śliczniutki ![]() __________________ Carrie: Your girl is lovely, Hubbell. | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |