| #34 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| Tak i to dużo! A generalnie takie pierdoły jak chemia i biologia to masz zaliczenia na każdych ćwiczeniach, a z histologii i anatomii po zakończeniu tematu, ale objętośćiowo to powala, a w tym tygodniu zeszła mi się i anatomia i histologia. :/ Ale wszystko zaliczone i generalnie, podoba mi się w tym Zabrzu. ![]() Oj, to teraz w internecie cię będzie prześladował? ;/ Grrrr... Nie da się go jakoś pozbyć/spławić? __________________ Gosia | Racing is a state of mind. | |||
| |
| #35 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| O to super! I dobrze że Ci się tam podoba. ![]() Muszę coś wymyśleć...ale narazie się uspokoił, więc oleje go po prostu. Jak znowu zacznie bombardować sms-ami i telefonami, to napiszę mu, że mój facet się wkurza. ![]() __________________ JGL Vote White Collar! | |||
| |
| #39 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| Niby nic, ale są tacy mało kontaktowi? Mało rozrywkowi? Jacyś tacy trochę wszyscy zamknięci w sobie, w sensie okej, na zajęciach pogadają i te sprawy, ale później wszyscy rozchodzą się w swoje strony. Wiesz mamy miesiąc zajęcia razem, a nie mam numeru telefonu od żadnej z tych osób. ![]() Bo stały facet to tylko same problemy i ograniczenia. ![]() ![]() ![]() __________________ Gosia | Racing is a state of mind. | |||
| |
| #45 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| ![]() No to sie spoznilam To tez se ide spac XD__________________ | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |