| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #16 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| Quote:
![]() __________________ | |||
| |
| #17 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Ale jestem zmęczona. ![]() Eric to najlepszy element serialu. ![]() Pamiętacie o tym kolesiu, co Wam mówiłam tydzień temu? On naprawdę ma jakiś problem. Dzwoni, piszę sms-y...__________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| |
| #18 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2003
| Quote:
__________________ Drawn to the violence of change avatar ? | |||
| |
| #19 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| To od początku było dziwne, w ogóle nie odbieram jego telefonów, bo to jakiś świr jest. Jak nie odbieram trzy razy telefonu, to dzwoni z innego numeru. Zadzwoniłam dzisiaj do koleżanki, do której on wtedy przyszedł i mówię cześć a ona: Nie odbieraj od niego telefonów, on jest jakiś walnięty...odrazu się kapnęłam, że coś z nim nie tak. Albo desperat albo chcicę ma. ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| |
| #20 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2003
| Creepy. ![]() __________________ Drawn to the violence of change avatar ? | |||
| |
| #21 | |||
| Kinda creepy and scary. Ale najlepsze jest to, że ja nawet nie pamiętam jak on wygląda, bo rozmawialiśmy na tej imprezie 5 minut...no cóż są ludzie i są parapety. ![]() W ogóle kto jeszcze nie ogląda niech zaczyna: Glee! Cute and lovely show! ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| |
| #22 | |||
| Moze wez raz odbierz i mu przemow do rozsadku, bo to jest juz przegiecie ... :/ Glee jest fajne? Kurcze, a ja sobie wmawialam ze to na pewno nie dla mnie i specjalnie sie za to nie zabieralam, choc generalnie to lubie musicale Nie chce sie od kolejnego serialu uzalezniac ![]() __________________ | |||
| |
| #23 | |||
| Nie chce mi się z nim gadać, bo on jest naprawdę dziwny...jak dzwonił o 16:00, to go po prostu wyłączyłam i cisza. Może w końcu zrozumiał. Jak nie, to napisze mu mój kumpel, że jest moim chłopakiem i że ma się ode mnie odczepić. ![]() Glee jest bardzo fajne. Śmieszne, przerysowane, ironiczne. No i musicalowo. ![]() __________________ Someday... Vote for How To Make It In America! | |||
| |
| #24 | |||
| Z kumplem tez dobry pomysl Moze jak nie odbieralas, to koles byla na tyle glupi, ze myslal ze sie dodzwonic nie moze... Rozlaczanie to zdecydowanie lepsza taktyka ![]() No to pierwszy odcinek za mna ![]() __________________ | |||
| |
| #28 | |||
| Ada Papki Gerbera sa dobre? o__O Chyba ze te owocowe ![]() Hej piccolezza Wpadaj czesciej ![]() Paulina, odcinek mi sie (niestety ) calkiem spodobal Ale postaram sie to ogladac z doskoku w wolnym czasie, zamiast True Blood, bo na kolejny serial ogladany regularnie chyba nie moge sobie pozwolic XDA Dextera tez mam jeszcze te 2 odcinki do obejrzenia ... Moze dzisiaj 3 dokoncze. Trzeba odkopac PL thread ![]() __________________ Last edited by tzw_madzia : 10-19-2009 at 12:12 PM. | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |