| #1 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Polish Team#115: Śnieg w październiku...nothing is impossible! welcome to the 115th p o l i s h thread ![]() .115 threads of true friendships and legendary posts flaga.g o d ł o ![]() ![]() .the whole team&birthday
.people and their o b s e s s i o n s .bridget.do ![]() .ada.paula ![]() .weronika.gosik ![]() .kasia.alex ![]() .agata.lucky ![]() .because we have a good taste in m u s i c too ![]() #01. Richard Ashcroft - 'Brave new world' .and some of us are real c h e e r l e a d e r s ![]() have fun posting here. we don't bite! ▌ __________________ Last edited by Karma Police : 10-15-2009 at 03:02 PM. | |||
| |
| #3 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2005
| Nareszcie nam sie udalo tamtego wykonczyc, juz myslalam ze to nigdy nie nastapi ![]() A tytul jest ok ![]() __________________ | |||
| |
| #4 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2008
| Ja też tak myślałam. ![]() BTW: Jak tam Dexter? Ja narazie widziałam dwa odcinki z 4 sezonu. ![]() | |||
| |
| #5 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2005
| Tytuł jest super, a zwłaszcza jego druga część dość miło mi się kojarzy z Depeche Mode. ![]() Boże, poszłam spać o północy, spałam do 11.10, bez przerwy, jak trup... Chyba mam dużo do odespania. Żart: Jak odpoczywa student medycyny? Uczy się czegoś innego. I niestety prawda! ![]() __________________ Gosia | Racing is a state of mind. | |||
| |
| #8 | |||
| Addicted Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jul 2003
| Grypa + powikłania, czyli zapalenie ucha Mam właśnie zajęcia i to jest najgorsze! Dzisiaj ominęły mnie pierwsze zajęcia z jogi ![]() __________________ Drawn to the violence of change | |||
| |
| #12 | |||
| ![]() Quote:
Zaczelam trzeci, ale wymieklam, bo byla 3 w nocy No ale trzeba nadrobic, bo jutro kolejny ![]() __________________ | |||
| |
| #14 | |||
| Dzieki Mam ja na kompie od wiekow, nawet nie wiem kto ja zrobil ![]() Ale niestety to bedzie tylko moja ikonka przejsciowa, bo potrzebuje natychmiast jakiejs fajnej ikonki na ktorej bedzie Eric... NATYCHMIAST! ![]() FF mi nie chce dzisiaj w Operze dzialac ![]() __________________ | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |