| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| New Fan Joined: Jul 2009
| Twilight Hungarian Thread #1 Hello Bello. :angel_devil: Last edited by brookebanks : 07-19-2009 at 09:53 AM. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| HellóBelló Team Hell! Üdv a Pokolban! Köszi Brooke, h megcsináltad! Ui.: véletlenül csináltam topikot, hogy kell törölni????? __________________ | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Sziiaa! ![]() ![]() foggalmam sincs,azt se tudom h kell ide rendesen beÃ*rni,nem válaszolva a bejegyzésekre... | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Na akkor induljunk be ![]() A Nikki barátosnénk életben van! És lehet h a pici Májkrémet hordja a szÃ*ve alatt *muhaha* ![]() ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| hellXD a fene az rtlklubba vérengzés lesz ha minden eltűnik o.O pont Nikkivel kellett kezdeni?D...micsoda szemcsi ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| áááá törölni se tudok | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| na képbetevés-teszt ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| szia ![]() hát ne mond h neked nem hiányzott :Kellan a biccs szülinapi zsúrján,bocs de nemtom berakni http://api.ning.com/files/VwEEyMFP7u...Xv4Z/002.jpgF/ | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| ez szerintetek nem a csoportos Cullen naptárosból lett kivágva? ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| Quote:
geez...próbálom hogy működik a válasz üzi, sztem a másik gomb kellene next timeXD Nikki?...ó hogyne, öröm látni őt ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Azt még én sem tudom, hogyan kell idézet nélkül Ã*rni... jó lesz Ã*gyA Nikki képbÅ‘l látszik, hogy azért Krissel még jóban vannak... figyu a pólót... vagy Nikki hordja ki Krisék babáját??? ![]() ![]() Az az Edis kép sztem abból van... vagy jól rejtegetik egyesek a képeket... __________________ | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| jaa és nem augusztus 10.én lesz a TCA?...és Robot és Krist megerÅ‘sÃ*tették h ott lesznek CC-on és Rob nem ad interjúkat, elvileg ![]() mizujs am?...Ã*gy hogy nincs rtles fórum hogy szervezzük le a fórumtalit? ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Ez egy olyan szar...:non: ![]() RTL a fene esne beléd!!!én még emlékszem h anno hónapokig nem volt és már Ã*rtam is nekik h tessék visszarakni és mist h káputt lett a fórumnak sztem tuti elveszett minden adat,és újat csinálnak és azért van ez a félkész h lássuk h lesz... | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |