| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2004
| Croatian idol hej, ajmo se raspisati o pjevačima ssnmt, hrvatskom idolu, coca-cola music stars | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Dedicated Fan ![]() ![]() Joined: Jan 2004
| Hej....ne pratim bas coca cola music stars,ali pratila sam story super nove i osobito Hr. Idol. Bila sam odusevljena kad je Zanamari pobjedila,svidja mi se i njena stvar Treba mi snage za kraj....a nije mi losa stvar ni ona od prvog hr. girl benda feminem,neznam kak se stvar zove tocno. Kaj se tice SSN,ne podnosim rafu,fakat mi je iritantan.... __________________ SeeBones#63 SwingSetter YoBlinger#50 Snickers ZooBaby#43 SMACked#20 TrueLover#153![]() JavaJunkie FerryBoater#176 Exhibitionist#136 Copulator#184 Masochist Savior#167![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Hi!Cestitam Ana na otvaranju threada! ![]() Ja sam bila totalni freak kad je isao SSMT, znala sam sve napamet o kandidatima, obavezno kupovala Story i sl. ![]() Obozavala sam Rafu, ali sto je vise show odmicao, to sam ga manje voljela... Znala sam da ce on pobijedit na kraju, iako nije zasluzeno jer se trazio najbolji pjevac, a Sasa, Nera i POGOTOVO Natalie imaju 100 puta vece glasovne mogucnosti od Rafaela. Sto se tice HI, nisam ga bas previse pratila, ziri me uzasno zivcirao! Gledala sam par onih prijenosa uzivo i naravno navijala na Zanamari! Nisam znala da je Feminem novi hrvatski girl-band! Tko je u njemu na kraju?Coca-colu gledam tu i tamo, ali vecinom samo zbog toga sto mi je tamo frend iz (bivseg) razreda. Sad preko ljeta su mi malo postali dosadni... __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Part-Time Fan ![]() Joined: Feb 2004
| pamela, neda i ivana je u femminemu. tako i ja ni ja nisam baš gledala hi, više sam znala o ssnmt nego o hrvatskim idolu | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Hvala! Gledala sam jucer Glazbenu Televiziju i pustili su Natalie, Ivanu i Neru jednu za drugom! Natalienina pjesma i spot su mi super, a Ivanina pjesma mi je ok, ali mi se spot ne svida. Pogotovo to sto su nju pokusali prikazati starijom nego sto zapravo je.__________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Ooh, vidjela sam jucer Eminin spot za "Ucini sve sto moras"! Pjesma mi je stvarno dobra (oduvijek mi se svidao Eminin glas), spot je tako-tako (ne svida mi se sto su malo previse forsirali taj 'rokerski' izgled ).__________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |