| #1 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PL Thread #1: SYTYCD, Idol, Top Model, Talent Show, you name it, we have it. Welcome to the 1st Polish Thread __________________ Visit JGL. | |||
| | Reply With Quote |
| #2 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2008
| yay! thanks for starting it ![]() to co? po polsku tutaj gadamy? ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #3 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | No chyba tak. ![]() __________________ Visit JGL. | |||
| | Reply With Quote |
| #4 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Apr 2008
| widzialas wczoraj Mam Talent? | |||
| | Reply With Quote |
| #5 | |||
| Absolute Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Oct 2004
| a po jakiemu jak nie po naszemu pl thread w koncu! ![]() no to jesli o to chodzi to ja chyba tylko mam talent lubie ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| | Reply With Quote |
| #6 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oglądałam dzisiaj powtórkę Mam Talent, w sumie jestem zadowolona z wyniku bo reszta byłą średnia. A ten mały chłopiec co śpiewa to musi mieć ciężko w szkole. Może brzmi to okrutnie, ale myślę, że rówieśnicy mu spokoju nie dają...Najbardziej lubię You Can Dance. Ale w sumie oglądam też Top Model bo jest śmieszne. ![]() __________________ Visit JGL. | |||
| | Reply With Quote |
| #7 | |||
| SYTYCD co to? ![]() moim faworytem w MT jest Kamil Bednarek jak dla mnie ma cudowny glow i te oczy... hehehe chociaz to nie moj styl muzyczny! no ten chlopczyk ma z lekka przesrane wydaje mi sie dzieci sa okrutne, ale ambitny dzieciak a to rzadkosc! a Top Model czasami na VOD ogladam jak znajde czas bo mnie Krupa smieszy, ale i tak jej nie lubie ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| | Reply With Quote |
| #8 | |||
| Quote:
![]() ja najbardziej tez YCD, a Mam Talent i Top Model to jak złapie i nie mam nic lepszego do roboty. Tap Madl jest faktycznie smieszne ![]() mi sie podobal ten gosciu z Ameryki wczoraj, smieszny byl. glupie jest to ze praktycznie wszyscy tylko tancza albo spiewaja,,, | |||
| | Reply With Quote |
| #9 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | So You Think You Can Dance czyli nas You Can Dance. ![]() To ten z dredami? Fajny ma głos. ![]() No też mi się tak wydaje i wydaje mi się, że matka go trochę skrzywdziła. Dobre było jak Chylińska mu powiedziała, że ona by nawet w wieku 18 lat nie powiedziała, że przeznaczy wygraną na edukacje muzyczną. ![]() Ten koleś z Ameryki mnie nie śmieszył w ogóle. Traktowali go jak jakiego ułomnego. Do you understand? She likes you, he likes you, they all like you. ![]() __________________ Visit JGL. | |||
| | Reply With Quote |
| #10 | |||
| Quote:
![]() mi w sumie zal tego dziecka bylo to widac ze rodzice na sile mu wpajaja jaki ma byc. nie ma prawdziwego dziecinstwa ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #11 | |||
| wlasnie co mnie irytule w MT to to, ze wszyscy albo spiewaja albo tancza praktycznie... fajnie, ale ile mozna? ten amerykaniec byl zabawny inny ![]() i tak chodzi mi o tego z dredami ![]() mejk mi prałd ![]() __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| | Reply With Quote |
| #12 | |||
| __________________ the problem with fairy tales is that they set a girl up for disappointment. in real life the prince goes off with the wrong princess. | |||
| | Reply With Quote |
| #13 | |||
| Fan Forum's Finest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rodzice niestety często tak niszczą dzieciom dzieciństwo, bo jaki dziewięciolatek zachwyca się Edith Piaf? ![]() Kto przeszedł w pierwszych dwóch programach na żywo? __________________ Visit JGL. | |||
| | Reply With Quote |
| #14 | |||
| w ogole ciekawa jestem czemu u nas Idola nie ma... to by sie wszystkie te spiewaki tam wyspiewaly i moze MT by sie zrobil bardziej urozmaicowny lub cos. hmm, musze poszukac filmiku z wystepem tego goscia. ciekawa jestem ![]() | |||
| | Reply With Quote |
| #15 | |||
| Quote:
![]() | |||
| | Reply With Quote |
![]() |
| Bookmarks |
| Forum Affiliates | |
| Thread Tools | |
| |