Fan Forum
Remember Me?
Register

New Forum Poll (Vote Here)   |     Summer TV Shows Poll (Vote Here)   |     Request a Forum   |     View New Forums

Closed Thread   Post New Thread

Forum Affiliates Thread Tools
Old 09-23-2004, 09:52 PM
Total Fan

Tery's Avatar

Croatian Big Brother #1: Who'll be the first to go?

Evo nas i ovdje!

Wow, ne mogu vjerovat da su vec sutra nominacije!
Tery is offline  
Old 09-23-2004, 10:02 PM
Ultimate Fan

a-burn's Avatar

da, stvarno ne znam na koju foru ce ikoga nominirati. ja bi da leti valentina.
Old 09-23-2004, 10:17 PM
Total Fan

Tery's Avatar

Zasto ona?

Ja danas nisam gledala sazetak, a sutra necu moci gledati reprizu. Je bilo sta zanimljivo? Idem sad malo procitati na sluzbeni site.
Tery is offline  
Old 09-24-2004, 09:43 AM
Ultimate Fan

a-burn's Avatar

sazetak je bio od cijelog tjedna, znaci sve vec vidjeno. totalno glupo. nisi nis propustila. jedina nova 'scena' je bila kad su se svi potrpali u jacuzzi i skinuli se goli. pukli su vec nakon 5 dana u kuci!

inace na siteu mozes saznati puno vise nego gledajuci. nisam bas zadovoljna ovim dnevnim emisijama, neke ful dosadne stvari ostave a ove zanimljivije o kojima citam na netu uopce ne budu.

zasto valentina? zato sto je ful sefovala prvi dan po kuci, zato sto posto-poto mora izraziti uvijek suprotno misljenje od osobe s kojom razgovara i zivciraju me njena usta/zubi.

koga bi ti izbacila?
Old 09-24-2004, 02:24 PM
Total Fan

Tery's Avatar

Taman sam danas stigla na kraj i vidjela sam to skidanje i ono oblacenje u superjunake!

Da, i ja sam primjetila da se ful isplati citati ono na netu...

Od parova, do sada mi onako malo baca:
Alen/Marina
Alen/Antonija

Filip/Valentina

Koga bih izbacila? Pa ne znam, tesko je... Iako mi srce puca zbog ovoga sto cu sad reci jer je rijecanka, ali mozda Egle.

Ne mogu vjerovati da su ovu sliku stavili na net!
Tery is offline  
Old 09-25-2004, 11:33 AM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Hvala na slici

Ja sam mislio da ce Egle i Valentina bit nominirane. Eto, pogodio sam jednu. Egle jer nije previse drustvena a ni decki se bas ne motaju oko nje a Velenatina jer je bila previse bossy pa sam mislio da ce odmah steci dosta neprijatelja.

Sto se tice golog kupanja, bilo je zabavno, ali kako ce sad bit Sasinoj djeci kad svi vide njega golog sa hrpom nepoznatih ljudi?

Od parova deinitivno Marina/Alen a sto se tice casual sexa, Sanja/Kreso imaju sanse. Ona je napanjena a on lud.
Fortyseven is offline  
Old 09-25-2004, 11:39 AM
Total Fan

Tery's Avatar

Molim!

Ja sam isto znala da ce Egle biti, ali Ozren mi nije bio ni na kraj pameti!
Kod nominacija mi je bilo cudno sto je Antonija nominirala Alena jer mi se cinilo da se oni dobro slazu, Ozren i Kreso su bili najbolji na pocetku, a sad su jedan drugoga nominirali, a cini mi se da se Zdravko i Ozren bas i ne podnose! Zdravko me UZASNO nazivcirao kad je poceo srat u Ispovjedaonici, prvo po Ozrenu, a onda po Sanji!

Marina, Valentina i Sasa nisu dobili niti jednu nominaciju ja mislim!
Tery is offline  
Old 09-25-2004, 12:07 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Quote:
Marina, Valentina i Sasa nisu dobili niti jednu nominaciju ja mislim!
Yup, that's right.

I mene je Zdravko iznervirao sinoc. Premda se ni meni Ozren i Sanja ne svidaju previse.
Fortyseven is offline  
Old 09-25-2004, 02:37 PM
Ultimate Fan

a-burn's Avatar

Quote:
Originally posted by Tery
Kod nominacija mi je bilo cudno sto je Antonija nominirala Alena jer mi se cinilo da se oni dobro slazu
i meni. bo. a kad mi ne mozemo steci parvilan dojam o tome sta se kod njih stvarno odvija jer nama pokazju samo neke super zabavne inserte.
npr uopce nismo mogli skuziti koliko se zdravko i ozren ne podnose. meni je ozren simpaticniji, iako je istina da samo suti, a kad i prica onda je to o viktoriji.

za egle bi stvarno bilo bolje da izadje iz kuce, a mislim da i oce. bas je skroz nesretna.
Old 09-25-2004, 08:41 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Quote:
za egle bi stvarno bilo bolje da izadje iz kuce, a mislim da i oce. bas je skroz nesretna.
Yeah... U pocetku mi je djelovala simpaticno ali sad se vidi da joj je stvarno dosadilo. Onaj group hug mi je bio simpa.
Fortyseven is offline  
Old 09-25-2004, 08:48 PM
Ultimate Fan

a-burn's Avatar

danas je bilo dobro, ful su se fajtali stalno. alen/ana, ozren se derao na svih, egle je prijetila da ce odustati... svidja mi se kako stvari idu.
Old 09-26-2004, 03:19 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Ah dammit, nisam gledao! Ne smijem propustit u 8:15.
Fortyseven is offline  
Old 09-26-2004, 08:25 PM
Total Fan

Tery's Avatar

Quote:
Originally posted by a-burn
npr uopce nismo mogli skuziti koliko se zdravko i ozren ne podnose. meni je ozren simpaticniji, iako je istina da samo suti, a kad i prica onda je to o viktoriji.
Da, ja nisam POJMA imala do nominacija! Ali Ozren se puno bolje ponio - rekao je tocno sto ga smeta kod Zdravka (da je proracunat,...), a Zdravko ga je samo izvrijedao (da nije muskarac, da je pussy itd.), a konkretan razlog zasto nije naveo.

Quote:
alen/ana, ozren se derao na svih, egle je prijetila da ce odustati... svidja mi se kako stvari idu.
Molim, sta, kako? Ni je nisam gledala! Sta je bilo?
Tery is offline  
Old 09-26-2004, 08:40 PM
Ultimate Fan

a-burn's Avatar

Quote:
Originally posted by Tery
a Zdravko ga je samo izvrijedao (da nije muskarac, da je pussy itd.), a konkretan razlog zasto nije naveo.
da, bezveze. bas me zanimalo zasto tako misli o ozrenu. jer meni se ozren takav ne cini, dvolican i pussy. svojim postupcima je samo pokazao da je iskren zasad.

Quote:
Molim, sta, kako? Ni je nisam gledala! Sta je bilo?
ovako.
svi su se naroljali u 5 popodne, onaj dan kad su bile nominacije. onda je bio nekakav razgovor o tome kako se ponasaju oni u kuci, i ana je rekla da bi se trebali ipak malo neki od njih primiriti tj uozbiljiti. onda je alen rekao da ona to govori zato sto ima 30 godina a oni su svi mladji, na sto je anu totalno izbacio iz takta i pocela se derat na njega da ne pizdi, a on njoj da ga je nazivcirala i dan prije ( a zasto - to mi ne znamo ). iz te svadje je proizaslo to da je ana nominirala njega, a i on nju.

egle je u totalnoj depri, htjela je odustati, govorila je da vise ne moze, blabla, ali ipak nije odustala.

ozren je onako mortus totalno poludio, poceo se derati na svih da su se usrali nominacija i sl.

danas su se svi posjeli u boravak i svako je rekao sta ga je mucilo i sta misli o proteklom danu. i skulirali su se poprilicno. cak i egle izgleda bolje.

eto.
Old 09-26-2004, 08:52 PM
Total Fan

Tery's Avatar

Hvala puno na sazetku!!

Jucer sam se bas bila ukljucila na Veliko Oko ( ne mogu vjerovati da sam to upravo rekla!) i vidjela taj razgovor pa me zanimalo sta se to dogodilo...

Quote:
Dobili su i muziku, pa je Marina prva, u svom oskudnom kompletiću za spavanje, zaneseno zaplesala uz zvuke Molokoa, a nakon toga su Ozren i Sanja otplesali jedan nježni sentiš
Su ovo pokazali??
Tery is offline  
Closed Thread   Post New Thread

Bookmarks

Forum Affiliates
Reality TV Blog, Got Talent Blog, X Factor Blog
Thread Tools

All times are GMT -7. The time now is 11:41 PM.

Fan Forum  |  Contact Us  |  Fan Forum on Twitter  |  Fan Forum on Facebook  |  Archive  |  Top