| #1 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2003
| Croatian BB #5: 'Cause this is thriller! Novi thread ![]() Naslov je improvizacija - nije mi nista bolje palo na pamet a Thriller mi je zapeo u glavi zahvaljujuci njima. ![]() Sjetih se stavh #5. *divi se sam sebi* ![]() | |||
| |
| #2 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Quote:
Bravo! Ja bi opet zaboravila. Il jos gore - opet stavila 3. ![]() Thanks za novi thread. Quote:
![]() S druge strane - bar su decki u kuci sigurni. Njih BB ponekad tjera saugat - vidla sam ih s usisavacem. ![]() __________________ | |||
| |
| #3 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2004
| Još mi je bolje bilo kad je Kristina rekla da što se nje tiče ona nije trebala ni naučiti pisati ni čitati, niti joj treba pravo na glasanje... Ona bi s klincima doma bila sretna i gotovo... ![]() __________________ [amore more ore re] | |||
| |
| #4 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Cek malo, to je ona rekla, ja sam mislila da je Sanja. Tako mi treba kad ne gledam posteno pa sve krivo cujem. ![]() __________________ | |||
| |
| #5 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2003
| Quote:
Zenska je ![]() Isto me nerviralo to sto je kao velika ljubiteljica zivotinja i vegetarijanka i sve to a mrzila je psica i jos slavila kad je otisao. ![]() | |||
| |
| #6 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2004
| Kristina je to rekla? Stjepo - i mene zivcira sto voli zivotinje, a nije voljela Renea ![]() | |||
| |
| #7 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| Kristina je disturbed. zivi u krivom stoljecu. __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #8 | |||
| A ja optuzila Sanju da je ona to rekla! ![]() Sta je Lana bila rekla na sve to - nje se ne sjecam da sam ju cula. __________________ | |||
| |
| #9 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2004
| Quote:
Ne znam ni je li Lana bila u sobi... Valjda je, ali mislim da nije nešto komentirala. ![]() __________________ [amore more ore re] | |||
| |
| #10 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2004
| da li je nesto bilo u specijalu o kiki i lani, jer prvih 15 minuta nisam gledala lana je plakala se za psicem renea, pa ju je kiki tjesio..... | |||
| |
| #11 | |||
| dobar naslov, kratak i lijep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 | |||
| |
| #12 | |||
| Ultimate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Aug 2004
| lana je plakala za reneom? pa sta je bilo? __________________ I need caffeine. Whatever form you’ve got. I’ll drink it, shoot it, eat it, snort it, whatever form it’s in, gimme! | |||
| |
| #13 | |||
| Uzeli su im psa, nisu se brinuli za njega. OMB onaj Duje zbilja ne zna otic kad treba - hello covjece Klana je solo u sobi osim tebe, go away. Olimpijada kao novi zadatak? Moglo bi bit zanimljivo... __________________ | |||
| |
| #14 | |||
| da, rekla je da je tuzna sto svi odlaze iz kuce. danas se samo vjesala na matka, dok se sa kikijem skakljala ..... vidjet cemo sta ce biti sljedecih dana. a za olimpijadu, biti će dosta padova na guzicu.... a igor(jesam li dobro vidjela) u onoj haljini, pocela sam se valjati od smijeha...pervetit ![]() | |||
| |
| #15 | |||
| Sta fali deckima u haljinama kao zafrkanciji? Skoro svi koje ja znam su probali. ![]() Zapravo danas nije bilo suhoparno kao inace. No sta zene imaju protiv Lane? ![]() __________________ | |||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Forum Affiliates | |
| Thread Tools | |
| |