| #1 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2003
| Croatian BB #3: Everyone is allowed a guilty pleasure. Novi thread! ![]() Naslov je improvizacija. ![]() Pocinje za par minuta! Premda onaj brojac kaze 2 sata. Valjda odbrojava do trenutka kad ce oni uc u kucu? Prije je sigurno ono predstavljanje uz kratke clipove i dolasci tamo. ![]() | |||
| |
| #2 | |||
| Passionate Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2004
| Ja se moram javiti ako ništa drugo da kažem ovo: Voditelji - onaj blesan i Antonija Blaće? It's gonna be even worse this time. ![]() __________________ [amore more ore re] | |||
| |
| #3 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2004
| I'm here. Pocinje za par minuta. | |||
| |
| #4 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2003
| Quote:
![]() Hey Nena! ![]() Bas me zanima kako ce se Antonija snaci kao voditeljica... Sigurno ce bit komicno. ![]() | |||
| |
| #5 | |||
| jel se samo meni cini da je Sopekica malo drunk? ![]() Antonija je ok zasad. ![]() | |||
| |
| #6 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Quote:
![]() Nema je nigdje al dode na pocetak BB-a. ![]() Idem se kupat da ih kasnijene fulam kad ce ulazih u kucu. Ak fulam nesto extra zanimljivo vicite. ![]() __________________ | |||
| |
| #7 | |||
| Prvi kandidat: Sanja - ne sasvim zanimljiv lik ali ima um... potencijala. Premda - naj frendica kaze da je arogantna ili nesto tako? Huh. Sto ce tek bit kad je zatvore s 11 ludaka? ![]() | |||
| |
| #8 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Jun 2004
| Quote:
I da, voditelji su mi koma. Boris mi je isao na zivce prosli put, a Sopekica mi i inace ide na zivce....imam nade u Tonku. | |||
| |
| #9 | |||
| Quote:
Znala sam da ces to rec! Vidim i zasto ![]() 11 ludjaka?! Valjda 13! | |||
| |
| #10 | |||
| Quote:
I da, ona nam je najbolja voditeljska nada... Inace nemam nista protiv Renate ali malo je iritirajuca ovdje. ![]() | |||
| |
| #11 | |||
| Quote:
Thong! Cleavage! ![]() Kako 13? Sta nije 12 natjecatelja? ![]() Nova kuca izgleda cool. Dobro su je sredili. | |||
| |
| #12 | |||
| Rene! Uhm......![]() Bas mi nije nista posebno. | |||
| |
| #13 | |||
| Rene - blah. Malo me podsjeca na Seana iz Roswella. Ne svida mi se. Al kazu da je spontan pa ce valjda bit malo zanimljiviji u kuci. Bar se nadam.Brankica ( ) - um, jel jos netko misli da je slicna Sanji? Not that I mind. ![]() | |||
| |
| #14 | |||
| Uh-huh Jwl tko skuzio da su do sad svi s mora? ![]() ![]() Matko? Ni on mi nije nesto posebno. Hm...soba iznenadjenja? Hmmmmm....s obzirom na to da 1 kreveta u zenskoj sobi nema, mogao bi tamo bit. | |||
| |
| #15 | |||
| Matko mi je gori od Renea... ![]() Lana - pretty much ok, al nije nesto posebno lijepa. ![]() | |||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Forum Affiliates | |
| Thread Tools | |
| |