| #1 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Croatian BB #2: a barbie, a jock, a priest, a punk, a rocker... We have them all! ~ Croatian Big Brother Appreciation Thread~ BB FANatics: ![]()
stanari:Ana Alen Antonija Marina Sanja Sasa Valentina Vlatka Zeljko Zdravko trenutno nominirani:Vlatka Zeljko bivsi stanari:Filip - izbacen Ozren - odustao Kreso - pobjegao Egle - izbacena avatari i fanart:![]() (hvala Tihana! )ENJOY!! __________________ Last edited by Tery; 11-03-2004 at 07:54 PM. | |||
| |
| #2 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2003
| Wheeeeee!!!! Odlican prvi post, Maja! Sto se Tihane tice, trebala bi se definitivno prijavit. I ja bi sad izvadio pompone i navijao ali bojim se da ce me proglasiti Alenom. Btw, procitah da su Zdravko i Saša pricali o njegovim sklonostima da se oblaci u zensku odjecu i obojica izjavili da su ozbiljno zabrinuti. ![]() U novom Storyju nema posebnih zanimljivosti. Objavili su detaljnu analizu Antonija/Saša svađe objasnjavajuci kako su oni oboje djeca razvedenih roditelja. Geez! Zar ce se svadat oko cigareta jer su im roditelji razvedeni? Jest da su novinari skloni (krivom) preanaliziranju ali ovo vec zvuci lucidno. E da, i Zdravkova obitelj je odgovorila na izjavu njegove bivse koja je prosli put njega popljuvala i izjavila da je on "cista nula". Netko od njih je prokomentirao, zasto je bila s njim tri godine ako je cista nula? I izjavili su da se hvalila kako njen novi dragi ima deblji racun. Heh. Da Beckham osvoji milijun sigurno bi puzala na koljenima da joj se vrati. ![]() Danasnji ep je bio... hm, zbunjujuc? Dosadan? Trazim pravu rijec ali mi ne uspijeva. Najveci kiks im je bio (RTL-u mislim) kad su prikazali utucenu Anu i onda poslije toga Valentina kaze u ispovijedaonici kako im se Ana pridruzila i pocela sudjelovati. A zasto mi to nismo vidjeli? neki su gledali samo radi tog M/Z dijela kojeg je ona trebala potaknuti. Nadam se da ce to sutra prikazati.Antonijina frizura je ok. Ne stoji joj lose. Ona igra se cini zabavna ali jako malo su toga prikazali. I opet ista stvar, Zdravko kaze kako su prema igri on i Sanja (bila je Sanja, zar ne?) najvise slicni. A zasto nismo ni to vidjeli?! RTL kao da se sluzi izjavama u ispovijedaonici da preprica dogadaje. Zar nije pametnije ipak prikazati te zanimljive dogadaje o kojima se toliko prica? Neeeee, amo mi prikazati Alena kako bulji u strop. ![]() Geez, nisam namjeravao ovoliko napisati. Dosao sam rec "Yay novi thread" a onda je sve nekako islo samo od sebe. ![]() | |||
| |
| #3 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Hvala za novi thread Maja! ![]() Quote:
OK, kad bolje pogledam, ta recenica djeluje mnogo prljavije nego sto je bila namjeravana. ![]() Quote:
Sta, nitko nije prispomenuo kako je nedavno bio zgodan i naocit onako nasminkan? ![]() __________________ | |||
| |
| #4 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2003
| Quote:
I meni se cini. Quote:
ocito ne. Jadan. ![]() | |||
| |
| #5 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2002
| Quote:
Ali ja JESAM iz zgb...ustvari pol sata od zagreba, sigurno bi me prisilili da ak ne dodjem, nebum niš dobila ![]() Inace, hvala na komplimentima ali...ali!! Ne znam, još cu razmislit...imam vremena do subote...ali ja bi onu prvu nagradu, onaj Siemens paket a ne karte za show!! :lolETA: Zadnji rok za prijavu wallpapera u nagradnoj igri bio je 2. studenoga 2004, 14h! etc... Heee! __________________ ( * ) Last edited by rebelle; 11-04-2004 at 12:06 PM. | |||
| |
| #6 | |||
| Quote:
![]() Quote:
![]() | |||
| |
| #7 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Quote:
![]() Mozda bude jos kakva slicna igra. Zasigurno ce bit nesto, ima jos dosta do kraja BB-a. __________________ | |||
| |
| #8 | |||
| Uzasno dosadan ep danas. Ovaj zadatak je zbilja naporan, i za nas i za njih. Koga briga gdje ce koja stolica bit u kadru?! Dajte nam nesto zanimljivo za gledat. ![]() | |||
| |
| #9 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2002
| Ako izvrše zadatak, koliko budu imali novaca? Ja imam do pola 9 predavanje u autoškoli pa ne mogu gledat cijeli BB, a ionak je dosadno zadnjih par dana Ima u vecernjem clanak o sexu u BB-u, kaj je reko Krešo i Filip! __________________ ( * ) | |||
| |
| #10 | |||
| Quote:
Oprez, Tihana na cesti! Just kidding... Btw u Storyju su svi popljuvali "vezu" marine i Alena (barem bivsi ukucani: Egle, Ozren, Kreso i Filip) i svi su se slozili da od toga nece bit nista jer on previse gusi Marinu a ona nije zainteresirana. Marinina sestra je rekla kako bi se Marina mogla spetljat sa Zdravkom ali da nije sigurna kako bi podnosila njegovu nepoduzetnost. ![]() | |||
| |
| #11 | |||||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Ona Valentina sa onim showom je histericna! Volim gledati kad se tako sprdaju na svoj racun!Quote:
![]() Quote:
![]() Bas me zanima tko ce ispasti... Jos 10-ak minuta... __________________ | |||||
| |
| #12 | |||
| Vlatka je ispala... no surprise there. Nisam sumnjao da ce Zeljko ostati.Vlatka je bas pocela bit zabavna sa svojim provalama i igranjem s Mrvicom. Aw, cak je trazila i da se oprosti. ![]() Reklama koju su snimili je bila simpa, ali nista posebno. I damn, zasto nisu bili M/Z? No dobro, Vlatka je dodala dozu humora cijeloj stvari. Perika joj je bila histericna. ![]() | |||
| |
| #13 | |||
| Quote:
Ode Vlatka. Nikavo iznenadenje. Al bila je dobra u reklami. Imali su cool i ideju i realizaciju! __________________ | |||
| |
| #15 | |||
| Yeah, i meni. Odlicno su to izveli. ![]() Nadam se da veceras nece previse ponavljat scene koje smo vec vidjeli u petak... Htio bih vidjet malo atmosferu kad je Vlatka posla. ![]() | |||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Forum Affiliates | |
| Thread Tools | |
| |