Fan Forum
Remember Me?
Register

New Forum Poll (Vote Here)   |     Summer TV Shows Poll (Vote Here)   |     Request a Forum   |     View New Forums

Closed Thread   Post New Thread

Forum Affiliates Thread Tools
Old 11-03-2004, 07:24 PM
Total Fan

Tery's Avatar

Croatian BB #2: a barbie, a jock, a priest, a punk, a rocker... We have them all!

~ Croatian Big Brother Appreciation Thread~

BB FANatics:
  • Tery ~ Maja
  • a-burn ~ Ana
  • The Dreamer ~ Stjepo
  • Spike it up ~ Kristina
  • miranacro ~ Ana
  • rebelle ~ Tihana
  • kyrie08 ~ Nena

stanari:
Ana
Alen
Antonija
Marina
Sanja
Sasa
Valentina
Vlatka
Zeljko
Zdravko

trenutno nominirani:
Vlatka
Zeljko

bivsi stanari:
Filip - izbacen
Ozren - odustao
Kreso - pobjegao
Egle - izbacena

(hvala Tihana! )

ENJOY!!

Last edited by Tery; 11-03-2004 at 07:54 PM.
Tery is offline  
Old 11-03-2004, 10:07 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Wheeeeee!!!! Odlican prvi post, Maja!

Sto se Tihane tice, trebala bi se definitivno prijavit. I ja bi sad izvadio pompone i navijao ali bojim se da ce me proglasiti Alenom. Btw, procitah da su Zdravko i Saša pricali o njegovim sklonostima da se oblaci u zensku odjecu i obojica izjavili da su ozbiljno zabrinuti.

U novom Storyju nema posebnih zanimljivosti. Objavili su detaljnu analizu Antonija/Saša svađe objasnjavajuci kako su oni oboje djeca razvedenih roditelja. Geez! Zar ce se svadat oko cigareta jer su im roditelji razvedeni? Jest da su novinari skloni (krivom) preanaliziranju ali ovo vec zvuci lucidno.

E da, i Zdravkova obitelj je odgovorila na izjavu njegove bivse koja je prosli put njega popljuvala i izjavila da je on "cista nula". Netko od njih je prokomentirao, zasto je bila s njim tri godine ako je cista nula? I izjavili su da se hvalila kako njen novi dragi ima deblji racun. Heh. Da Beckham osvoji milijun sigurno bi puzala na koljenima da joj se vrati.

Danasnji ep je bio... hm, zbunjujuc? Dosadan? Trazim pravu rijec ali mi ne uspijeva. Najveci kiks im je bio (RTL-u mislim) kad su prikazali utucenu Anu i onda poslije toga Valentina kaze u ispovijedaonici kako im se Ana pridruzila i pocela sudjelovati. A zasto mi to nismo vidjeli? neki su gledali samo radi tog M/Z dijela kojeg je ona trebala potaknuti. Nadam se da ce to sutra prikazati.

Antonijina frizura je ok. Ne stoji joj lose. Ona igra se cini zabavna ali jako malo su toga prikazali. I opet ista stvar, Zdravko kaze kako su prema igri on i Sanja (bila je Sanja, zar ne?) najvise slicni. A zasto nismo ni to vidjeli?! RTL kao da se sluzi izjavama u ispovijedaonici da preprica dogadaje. Zar nije pametnije ipak prikazati te zanimljive dogadaje o kojima se toliko prica? Neeeee, amo mi prikazati Alena kako bulji u strop.

Geez, nisam namjeravao ovoliko napisati. Dosao sam rec "Yay novi thread" a onda je sve nekako islo samo od sebe.
Fortyseven is offline  
Old 11-03-2004, 11:36 PM
Elite Fan

Spike it up's Avatar

Hvala za novi thread Maja!
Quote:
Originally posted by The Dreamer
I ja bi sad izvadio pompone i navijao ali bojim se da ce me proglasiti Alenom.
Nah, nema sanse. Barem dok ne obuces rozu kratku haljinicu i pocnes mahat svojim carobnim stapicem.
OK, kad bolje pogledam, ta recenica djeluje mnogo prljavije nego sto je bila namjeravana.
Quote:
Btw, procitah da su Zdravko i Saša pricali o njegovim sklonostima da se oblaci u zensku odjecu i obojica izjavili da su ozbiljno zabrinuti.
Sta, nitko nije prispomenuo kako je nedavno bio zgodan i naocit onako nasminkan?
Spike it up is offline  
Old 11-03-2004, 11:40 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Quote:
OK, kad bolje pogledam, ta recenica djeluje mnogo prljavije nego sto je bila namjeravana.
I meni se cini.

Quote:
Sta, nitko nije prispomenuo kako je nedavno bio zgodan i naocit onako nasminkan?
ocito ne. Jadan.
Fortyseven is offline  
Old 11-04-2004, 11:59 AM
Master Fan

rebelle's Avatar

Quote:
I mozda ne moras doc na TV ako nisi iz Zagreba! *navija jos malo*

Ali ja JESAM iz zgb...ustvari pol sata od zagreba, sigurno bi me prisilili da ak ne dodjem, nebum niš dobila

Inace, hvala na komplimentima ali...ali!! Ne znam, još cu razmislit...imam vremena do subote...ali ja bi onu prvu nagradu, onaj Siemens paket a ne karte za show!! :lol

ETA:
Zadnji rok za prijavu wallpapera u nagradnoj igri bio je 2. studenoga 2004, 14h! etc...
Heee!

Last edited by rebelle; 11-04-2004 at 12:06 PM.
rebelle is offline  
Old 11-04-2004, 01:26 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Quote:
Ali ja JESAM iz zgb...ustvari pol sata od zagreba, sigurno bi me prisilili da ak ne dodjem, nebum niš dobila
Pa, hm... reci da si trenutno negdje na odmoru.

Quote:
Zadnji rok za prijavu wallpapera u nagradnoj igri bio je 2. studenoga 2004, 14h! etc...
Aw, steta.
Fortyseven is offline  
Old 11-04-2004, 06:10 PM
Elite Fan

Spike it up's Avatar

Quote:

Mozda bude jos kakva slicna igra. Zasigurno ce bit nesto, ima jos dosta do kraja BB-a.
Spike it up is offline  
Old 11-04-2004, 07:21 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Uzasno dosadan ep danas. Ovaj zadatak je zbilja naporan, i za nas i za njih. Koga briga gdje ce koja stolica bit u kadru?! Dajte nam nesto zanimljivo za gledat.
Fortyseven is offline  
Old 11-05-2004, 11:17 AM
Master Fan

rebelle's Avatar

Ako izvrše zadatak, koliko budu imali novaca?

Ja imam do pola 9 predavanje u autoškoli pa ne mogu gledat cijeli BB, a ionak je dosadno zadnjih par dana

Ima u vecernjem clanak o sexu u BB-u, kaj je reko Krešo i Filip!
Old 11-05-2004, 02:16 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Quote:
Ja imam do pola 9 predavanje u autoškoli pa ne mogu gledat cijeli BB, a ionak je dosadno zadnjih par dana
Oprez, Tihana na cesti! Just kidding...

Btw u Storyju su svi popljuvali "vezu" marine i Alena (barem bivsi ukucani: Egle, Ozren, Kreso i Filip) i svi su se slozili da od toga nece bit nista jer on previse gusi Marinu a ona nije zainteresirana. Marinina sestra je rekla kako bi se Marina mogla spetljat sa Zdravkom ali da nije sigurna kako bi podnosila njegovu nepoduzetnost.
Fortyseven is offline  
Old 11-05-2004, 07:41 PM
Total Fan

Tery's Avatar

Quote:
Wheeeeee!!!! Odlican prvi post, Maja!
Hvala!!

Quote:
Danasnji ep je bio... hm, zbunjujuc? Dosadan? Trazim pravu rijec ali mi ne uspijeva. Najveci kiks im je bio (RTL-u mislim) kad su prikazali utucenu Anu i onda poslije toga Valentina kaze u ispovijedaonici kako im se Ana pridruzila i pocela sudjelovati. A zasto mi to nismo vidjeli?
Ja sam svega jednu "epizodu" BB-a ovaj tjedan pogledala i to je bas bila ta! I to su me strasno naljutili kad nisu pokazali kako se Ana trgnula!

Quote:
Antonijina frizura je ok. Ne stoji joj lose.
Da, bas joj siske lijepo stoje!

Ona Valentina sa onim showom je histericna! Volim gledati kad se tako sprdaju na svoj racun!

Quote:
Originally posted by Spike it up
Hvala za novi thread Maja!
My pleasure!

Quote:
Btw u Storyju su svi popljuvali "vezu" marine i Alena (barem bivsi ukucani: Egle, Ozren, Kreso i Filip) i svi su se slozili da od toga nece bit nista jer on previse gusi Marinu a ona nije zainteresirana.
Uh, pa to je PREocito! Jedino Alen ne kuzi!

Bas me zanima tko ce ispasti... Jos 10-ak minuta...
Tery is offline  
Old 11-05-2004, 08:12 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Vlatka je ispala... no surprise there. Nisam sumnjao da ce Zeljko ostati.

Vlatka je bas pocela bit zabavna sa svojim provalama i igranjem s Mrvicom. Aw, cak je trazila i da se oprosti.

Reklama koju su snimili je bila simpa, ali nista posebno. I damn, zasto nisu bili M/Z? No dobro, Vlatka je dodala dozu humora cijeloj stvari. Perika joj je bila histericna.
Fortyseven is offline  
Old 11-05-2004, 08:27 PM
Elite Fan

Spike it up's Avatar

Quote:
Originally posted by Tery
Jedino Alen ne kuzi!
Sta je najbolje - mislim da i on kuzi, al odbija da mu mozak procesuira tu informaciju. Nikako da digne ruke. Blah.

Ode Vlatka. Nikavo iznenadenje.
Al bila je dobra u reklami. Imali su cool i ideju i realizaciju!
Spike it up is offline  
Old 11-06-2004, 06:50 AM
Master Fan

rebelle's Avatar

Meni je najbolji dio reklame bio kad Vlatka (ili Zdravko?) baci ruzu i Saša se baci na pod i ulovi ju sa zubima
Old 11-06-2004, 04:06 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Yeah, i meni. Odlicno su to izveli.

Nadam se da veceras nece previse ponavljat scene koje smo vec vidjeli u petak... Htio bih vidjet malo atmosferu kad je Vlatka posla.
Fortyseven is offline  
Closed Thread   Post New Thread

Bookmarks

Forum Affiliates
Reality TV Blog, Got Talent Blog, X Factor Blog
Thread Tools

All times are GMT -7. The time now is 11:34 PM.

Fan Forum  |  Contact Us  |  Fan Forum on Twitter  |  Fan Forum on Facebook  |  Archive  |  Top