| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #31 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Quote:
Sto se tice novih epizoda, to mi se nimalo ne svida... [img]smilies/pout.gif[/img] __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #32 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hvala [img]smilies/hug.gif[/img] [img]smilies/flowers.gif[/img] Meni je isto glupo sto smo morali cekat cijelu zimu pa da onda na ljeto stave nove epizode. [img]smilies/pout.gif[/img] Zar ne bi trebalo biti obratno? [img]smilies/sigh.gif[/img] A s druge strane, opet mi se ne da cekat do jeseni... [img]smilies/lol.gif[/img] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #33 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Ja ne znam zasto si pljuju po Beer Bad, meni je to bas dobra epizoda! Mislim, ima i boljih, ali nije mi uopce losa! Pogotovo mi je bila dobra Buffy! [img]smilies/lol.gif[/img] Parala sam se kad je na kraju maznula Parkera! [img]smilies/rotfl.gif[/img] Prvi put kad sam gledala ovu epizodu nisam imala pojma koji je to film "Koktel". Ali bio je pred koji tjedan na HRT-u (film je inace zakon!) i sad kuzim da je ona prva scena sa Xanderom u pubu gotovo ISTA kao i ona u filmu! [img]smilies/biggrin.gif[/img] Danas cemo opet vidjeti Spikea! [img]smilies/slinkie.gif[/img] __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #34 | |||
| Master Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: May 2002
| [img]smilies/wave.gif[/img] Moze li mi netko ukratko ispricati šta je bilo u srijedu i cetvrtak? Inace, ja sam jucer malo krivo stala i uganula glezanj koji se sada povecao do zapanjujuce velicine i dobio vrlo lijepu boju zalaska sunca...a da ne spominjen BOL!!! Ah bar neidem u školu. ETA: ne trebate mi ispricat sadrzaj Beer Bad-a [img]smilies/wink.gif[/img] [ 04-02-2004: Message edited rebelle ] __________________ ( * ) | |||
| |
| #36 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Jan 2003
| Ola [img]smilies/wave.gif[/img] Quote:
Kako nam se svidaju slicne pjesme sa prijasnjih albuma mislim da ce mi se svidati novi album [img]smilies/biggrin.gif[/img] E sad Buffy:bas su mi bile super epizode ovaj tjedan,samo mi je Beer Bad bila malo glupa Super mi je onaj uvod(mislim od epizode u petak) kad spike govori kao se "big bad" vratio i onda ga upucaju (ili sta vise rade sa onim puskama [img]smilies/tongue.gif[/img] ) [img]smilies/lol.gif[/img] [img]smilies/lol.gif[/img] U petak sam se skoro rasplakala kad je Oz odlazio [img]smilies/bawl.gif[/img] [img]smilies/cry.gif[/img] [img]smilies/bawl.gif[/img] [img]smilies/cry.gif[/img] Oz mi je i kao lik ODLICAN,super se oblaci,a i Seth Green je SUPER!!! A nema ga vise!!! [img]smilies/frown.gif[/img] I on i Willow su mi bili bas slatki skupa!! __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #37 | |||
| U spomen na Oza i Willow [img]smilies/love.gif[/img] Oz: "Veruca was right about something. The wolf is inside me all the time, and I don't know where that line is anymore between me and it. And until I figure what that means, I shouldn't be around you, or anybody." Willow: "Well, that could be a problem, 'cause people... kind of a planetary epidemic." Willow: Oz, don't you love me? Oz: My whole life I've never loved anything else. http://images.google.com/images?q=tb...z%2520kiss.jpg Wallpaperi 1 2 3 4 [ 04-03-2004: Message edited *Ms.Bloom* ] [ 04-03-2004: Message edited *Ms.Bloom* ] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #38 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nina, hvala na svim W/O stvarcicama... [img]smilies/sigh.gif[/img] Njih dvoje su mi bili bas slatki zajedno... [img]smilies/love.gif[/img] A i Oz je bio bas dobar lik. [img]smilies/frown.gif[/img] Beer bad mi nije toliko losa epizoda, ali ipak mi se ne svida bas toliko a i ne moze se usporediti sa ostalim epizodama koje su odlicne. Zapravo meni su dobre sve Buffy epizode osim Where the wild things are koja mi je odvratna. [img]smilies/lol.gif[/img] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #39 | |||
| O cemu se radi u Where the wild things ? Je to bilo vec ili ... ? __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #40 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | To je vec bilo, epizoda je s kraja 4.sezone. [img]smilies/look.gif[/img] Buffy i Riley spavaju zajedno u kuci gdje je neki tulum i ostanu zakljucani u sobi te se ispostavi da cijelu kucu opsjedaju (napaljeni) duhovi teenagera koji su tu prije zivjeli zatoceni zbog svoje bludnosti. [img]smilies/rolleyes.gif[/img] U biti tijekom cijele epizode samo gledas Buffy i Rileya u krevetu kako rade cudesa. [img]smilies/puke.gif[/img] Jedina svijetla tocke epizode je kad Giles pjeva (!) [img]smilies/lol.gif[/img] a malo humora donesu i Spike i Anya. [img]smilies/sigh.gif[/img] No zaplet epizode je u totalnoj komi. [img]smilies/goof.gif[/img] [ 04-03-2004: Message edited ~ Timmy ~ ] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #41 | |||
| To sam cak i gledala [img]smilies/lol.gif[/img] Pa nije mi tako jako losa ta epizoda [img]smilies/look.gif[/img] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #42 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meni se nekako nije svidjela... [img]smilies/look.gif[/img] Mozda je to zato sto ne podnosim B/R. [img]smilies/wink.gif[/img] Mozda da su umjesto toga bili Buffy i Spike... [img]smilies/eyebrows.gif[/img] To je vec nesto. [img]smilies/lol.gif[/img] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #43 | |||
| Bas me zanima kako ce izgledati B/S veza... [img]smilies/lol.gif[/img] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #45 | |||
| Pa meni je on ful fora i mislim da ce mi se svidati Spuffy! [img]smilies/love.gif[/img] Znaci oni su skupa samo 5 sezonu ili ..?? [img]smilies/look.gif[/img] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |