Fan Forum
Remember Me?
Register Calendar Affiliates Forum Leaders Random Forum Info Center FAQ

New Forum Polls:      Celebrities / Music Artists    |      TV Shows    |      Mid-Season TV Shows    |      Request a Forum

Closed Thread   Post New Thread

Thread Tools

Old 03-25-2004, 05:04 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Moderator of ...
Brothers & Sisters

Nisam znao da je Idol bio 2 dana. [img]smilies/pout.gif[/img] Ah tesko je dobit i reprize, o novim nastavcima da ne govorim. [img]smilies/wink.gif[/img]
Old 03-28-2004, 07:25 AM
Loyal Fan

Prosli tjedan su bile samo 2 epizode Buffy

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
*Ms.Bloom* is offline  
Old 03-28-2004, 07:50 AM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Moderator of ...
Brothers & Sisters

Quote:
Originally posted by *Ms.Bloom*:
<STRONG>Prosli tjedan su bile samo 2 epizode Buffy </STRONG>
[img]smilies/eek.gif[/img] Pa sto je njima?! [img]smilies/mad.gif[/img] Ne samo da izluduju one koji gledaju reprize nego nam tako i odgadaju nove natavke! [img]smilies/hammer_head.gif[/img]
Old 03-28-2004, 08:07 AM
Loyal Fan

Da [img]smilies/mad.gif[/img]
Glavno da se Hrvatski idol reprizira 100 puta!!!! [img]smilies/redface.gif[/img]

We still can find a way
Even cold November rain
*Ms.Bloom* is offline  
Old 03-28-2004, 08:40 AM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Moderator of ...
Brothers & Sisters

Quote:
Originally posted by *Ms.Bloom*:
<STRONG>Da [img]smilies/mad.gif[/img]
Glavno da se Hrvatski idol reprizira 100 puta!!!! [img]smilies/redface.gif[/img]</STRONG>
Da! [img]smilies/furious.gif[/img] A ovo su tek audicije! Sto li ce tek biti kad pocne pravi show? [img]smilies/rolleyes.gif[/img]

Btw super ti je sig, obozavam tu pjesmu! [img]smilies/thumbs_up.gif[/img]
Old 03-28-2004, 09:05 AM
Loyal Fan

Hvala [img]smilies/smile.gif[/img]
U zadnje vrijeme slusam samo Blink 182
Ona nova pjesma(i miss you) i spot su mi O-D-L-I-C-N-I!!!!A kako su oni tek smijesni u onim odijelima i onako ozbiljni [img]smilies/lol.gif[/img]

We still can find a way
Even cold November rain
*Ms.Bloom* is offline  
Old 03-28-2004, 09:11 AM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Moderator of ...
Brothers & Sisters

I ja obozavam Blinkovce... [img]smilies/lol.gif[/img] Novi spot je super! [img]smilies/thumbs_up.gif[/img] Doduse i meni su malo smijesni sa ozbiljnim tekstovima i odlijelima ali nema veze, ovako mi se mozda i vise svidaju. Barem nemaju vise onako glupe pjesme kao When you fuc*ed your grandpa. [img]smilies/rotfl.gif[/img]

Znam da skrecemo s teme ali tesko je pricat o seriji kad odredena TV postaja nikad ne prikazuje Buffy! [img]smilies/mad.gif[/img]
Old 03-28-2004, 09:25 AM
Loyal Fan

Nadam se da ce ovaj tjedan staviti Buffy a ne glupo idol!!!!!

Ja sam nabavila njihova 2 albuma Enema of the state i Take off your pants and jacket i jednom sam preslusala The Mark Tom and Travis show.Bas su ludi,ful gluposti pricaju [img]smilies/biggrin.gif[/img]

Meni su oni super kakvi jesu(ludi) ali ipak su mi najbolje njihove pjesme one ozbiljnije(I miss you,,Going Away To College,First date(iako je spot ful neozbiljan rijeci su ful lijepe), Adam's Song,Stay together for the kids...)a ne svidaju mi se bas one u stilu Happy holidays,you bastards....

Sta ti mislis??I miss you mi je njihova najbolje pjesma,zbog nje sam i pocela slusati!! [img]smilies/biggrin.gif[/img]
Koje albume imas?Koji ti je najbolji?
Mozda da nastavimo pricati u Television forumu,ionako su tamo teme opcenite!!

We still can find a way
Even cold November rain
*Ms.Bloom* is offline  
Old 03-29-2004, 12:36 AM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Moderator of ...
Brothers & Sisters

Ma glavno da se ne udaljimo previse od serije. Mozemo i u GG threadu jer nam je to vise-manje off topic thread posto nema serije do rujna. [img]smilies/look.gif[/img]

Ja imam samo njihova zadnja 2 albuma /Take off your pants & jacket i Blink 182) i par pjesama sa starih (All the small things, What's my age again). Novi album mi je najbolji do sad (prema onome sto sam cuo), pjesma I miss you mi se bas svida a Feeling this mi se svidjela tek nakon sto sam pogledao jedan Buffy video s tom pjesmom (eto vidis da imaju veze Blinkovci i Buffy [img]smilies/lol.gif[/img] ). Ni je ne volim pjesme kao sto je Happy holidays you bastard i sl. [img]smilies/pout.gif[/img] Najludi spot mi je What's my age again, a i ova nova dva su odlicna. [img]smilies/thumbs_up.gif[/img]
Old 03-29-2004, 09:32 AM
Loyal Fan

Evo prvo cu o Buffy [img]smilies/smile.gif[/img]
Danas mi je bila super epizoda:Oz mi je odlican,steta sto mora otici,Willow mi je bila bas fora obucena sa onom minicom,Buffy ful slatko stoji duza kosa i najvazniuje primjetila sam da je SPIKE u najavnoj spici!!! [img]smilies/smile.gif[/img] [img]smilies/smile.gif[/img]

E sad o Blinku [img]smilies/biggrin.gif[/img]
Ja nemam ovaj zadnji album ali nadam se da cu ga ubrzo nabaviti [img]smilies/smile.gif[/img] Kakve su pjesme,ima dosta "ozbiljnijih" ili ... ?
Mislim da necu ni pokusavati nabaviti njihove starije albume.The Mark Tom and Travis show mi je fora jer je to u biti snimka njihovog koncerta u zivo i vise manje su tamo hitovi i oni kako pricaju gluposti [img]smilies/lol.gif[/img]

We still can find a way
Even cold November rain
*Ms.Bloom* is offline  
Old 03-29-2004, 12:37 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Moderator of ...
Brothers & Sisters

Ja cu pokusati nabaviti stare albume ali nisam siguran hocu li uspjeti. Na ovom novom pjesme su vise-manje ozbiljnije ali ima i malo otkacenijih. Zapravo ga jos nisam ni preslusao kako treba posto sam ga nedavno dobio. [img]smilies/wink.gif[/img]

Back to Buffy.... Svida mi se duga kosa ali mi je ipak u 3.sezoni izgledala najbolje. [img]smilies/sigh.gif[/img] Willow mi je isto bila slatka kao uvijek a odjeca joj je genijalna. [img]smilies/lol.gif[/img] Zao mi je bilo W/O ali barem ce nam brzo doci Tara. [img]smilies/wink.gif[/img]
Old 03-31-2004, 01:47 PM
Total Fan

Tery's Avatar

Gledala sam i jucer i danas, iako sam obje jos prije gledala. [img]smilies/smile.gif[/img] Super mi je bila ova sa Spikeom i Harmony! [img]smilies/thumbs_up.gif[/img] Najrade bih ubila Parkera! [img]smilies/mad.gif[/img] Slijedeca je ona u kojoj je Anya obucena u zecica! [img]smilies/lol.gif[/img]
Tery is offline  
Old 03-31-2004, 02:04 PM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Moderator of ...
Brothers & Sisters

I mene je iznervirao Parker. [img]smilies/furious.gif[/img] A Harmony mi je bas komicna. [img]smilies/lol.gif[/img]
Anya u onom kostimu je odlicna! [img]smilies/biggrin.gif[/img] Zapravo svi ce imati lude kostime. [img]smilies/sigh.gif[/img]
Old 04-01-2004, 03:49 AM
Total Fan

Tery's Avatar

Stjepo, jesi vidio da se trazi moderator za Elizin forum? Mogao bi se prijaviti!! [img]smilies/biggrin.gif[/img]
Tery is offline  
Old 04-01-2004, 04:06 AM
Graphics Team

Fortyseven's Avatar

Moderator of ...
Brothers & Sisters

Quote:
Originally posted by Tery:
<STRONG>Stjepo, jesi vidio da se trazi moderator za Elizin forum? Mogao bi se prijaviti!! [img]smilies/biggrin.gif[/img]</STRONG>
Er... [img]smilies/blush.gif[/img] Vec jesam. [img]smilies/lol.gif[/img] [img]smilies/lol.gif[/img] [img]smilies/blush.gif[/img] Ali sumnjam da cu biti izabran jer obicno svi traze stariju osobu po mogucnosti iz SAD-a. [img]smilies/pout.gif[/img] Ali vidjet cemo... [img]smilies/wink.gif[/img] [img]smilies/blinkie.gif[/img]

Ako sam dobro izracunao, reprize Buffy traju negdje do kraja travnja, znaci ako stave nove epizode odmah iza toga (a vjerojatno nece) onda ce se emitirati i preko ljeta a to mi se opet ne svida... [img]smilies/pout.gif[/img] [img]smilies/rolleyes.gif[/img]

Thread Tools
Show Printable Version   Show Printable Version
Email this Page   Email this Page

Posting Rules