| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Thread Tools |
| |
| #1 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Croatian Thread #4: To hell with reruns, give us a new season already!!! banner by: Stjepo Croatian Fans : [img]smilies/star.gif[/img] The Dreamer (Stjepo, Timmy) [img]smilies/star.gif[/img] Tery (Maja) [img]smilies/star.gif[/img] Ms.Bloom (Nina) [img]smilies/star.gif[/img] Rebelle (Tihana) [img]smilies/star.gif[/img] Spike it up (Kristina) [img]smilies/star.gif[/img] Dreamgirl13 (Marijana) [img]smilies/star.gif[/img] pribsa (Katarina) [img]smilies/star.gif[/img] Sky,Carty (Ivona) [img]smilies/star.gif[/img] gloz (nije iz Hrvatske) [img]smilies/star.gif[/img] ~ Judu ~ (nije iz Hrvatske) Other Croatian Threads : Angel Charmed Dawson's Creek Gilmore Girls Lord of the Rings Television Old Threads : Croatian Thread #1: Sieze the moment 'cause tomorrow you might be dead Croatian Thread #2: Little sis coming. We know. Croatian Thread #3: Cause we'll get s6 right after s5... Or so they say. Title suggestions : 'Cause we finally got season 5!!! 'Cause we enjoy it even more the second time around! 'Cause we hve 3 more seasons to go! S5 -- Dawn, Spuffy, Glory, k!cka$$ episodes... What else do we need?! 'Cause Spike finally fell for Buffy! 'Cause we'll get s6 right after s5... Or so they say. Five words or less? Out. For. A. Walk...Bitch! The hardest thing in this world... is to get a new season! Some random pics... ...And some cool Buffy links! Buffy World Buffy Guide Buffy.Nu Much Ado About Btvs Raining Dreams Timmy's Buffy Site Buffy Multimedia Cyberpomo Spark in the Dark Season 5 starts soon on Nov@ TV ~ EnJoY ! ! ! ~ [img]smilies/pinkie.gif[/img] [img]smilies/slinkie.gif[/img] __________________ :: icon credit :: Last edited by Fortyseven : 05-11-2004 at 01:14 PM. | |||
| |
| #2 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo novi thread je napokon tu!! [img]smilies/hotpinkie.gif[/img] Nadam se da vam se svida prvi post... Morao sam izbaciti nekoliko slika i smajlica jer ne dopustaju vise od 20. [img]smilies/pout.gif[/img] Ako vam naslov ne odgovara, mozemo ga promijeniti. [img]smilies/smile.gif[/img] Idemo sad brzo popuniti i ovaj thread! [img]smilies/blinkie.gif[/img] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #3 | |||
| Elite Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Nov 2001
| Quote:
Naslov je odlican, i u potpunosti se slazem. Jos 5 tjedana! Nadam se da nece odugovlacit nakon tog... Finale 3. je bilo zabavno. Meni osobno je drago sto je Angel otisao. Nekako mi je dosadan na BtVS-u. Zavolila sam ga tek na AtS-u. Cak je i cool tamo. [img]smilies/biggrin.gif[/img] Mayor i Snyder! Ubio ih je! [img]smilies/mad.gif[/img] Sta da kazem. Bili su mi vraski zabavni. [img]smilies/tongue.gif[/img] Idem sad natrag ucit. Ah, zabave... Samo htjedoh mahnut. [img]smilies/smile.gif[/img] __________________ | |||
| |
| #4 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kristina! [img]smilies/wave.gif[/img] I meni su bili zabavni Mayor i Snyder, steta sto su poginuli. [img]smilies/pout.gif[/img] Iako je bilo trenutaka kada me Snyder poprilicno iznervirao pa sam pozelio da ga netko jednostavno ubije. [img]smilies/evil_laugh.gif[/img] No nedostajat ce mi njegov humor. [img]smilies/sigh.gif[/img] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #5 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| [img]smilies/wave.gif[/img] Super si uredio prvi post Stjepo!!!! [img]smilies/thumbs_up.gif[/img] Iz koje je epizode ona slika sa Willow i Xanderom i kosom? [img]smilies/lol.gif[/img] The Freshman mi je odlican uvod u 4. sezonu! [img]smilies/biggrin.gif[/img] Jako mi se svidala ova epizoda, bas mi je bilo zao Buffy i kako joj nista nije islo od ruke... [img]smilies/frown.gif[/img] Willow mi je bila bas smijesna onako nabrijana, a ova nova frizura joj super stoji! [img]smilies/thumbs_up.gif[/img] Na neki nacin mi je cak bilo zao sto je Buffy ubila Sunday, vampirica je bas bila cool! [img]smilies/cool.gif[/img] Ali me uzasno naljutila kad je slomila Buffynu "Class Protector" nagradu! [img]smilies/mad.gif[/img] Giles mi je bio tako smijesan kad je na kraju dotrcao s brdom oruzja! [img]smilies/lol.gif[/img] Neki citati: Willow: Ooh, boyfriend! My on-campus boyfriend. Buffy: Oh no, I forgot to pick mine up. Line's probably really long there, too. Riley: It's nice to meet you both. Buffy: I'm nice to meet. Giles: I'm not supposed to have a private life? Buffy: No! (In a whiny voice.) 'Cause you're very, very old, and it's gross. [img]smilies/lol.gif[/img] Sunday: (In a mocking voice.) Look how tough I am. Buffy: Oh! That's my skirt! You're never going to fit in it with those hips! We have to kill them! Buffy: You got a nice set-up here, but you made one mistake. Sunday: Yeah? What was that? Buffy: Well, I'm not actually positive, but statistically speaking people usually make at least... Xander: Well some friends of Buffy's played a funny joke, and they took her stuff. And now she wants us to help get it back from her friends who sleep all day and have no tans. __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #6 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ona slika je iz epizode The I in the team (4.sezona). [img]smilies/lol.gif[/img] The freshman mi je bila ok epizoda. Hvala na citatima! [img]smilies/thumbs_up.gif[/img] Sunday mi je bila cool ali me isto iznervriala pogotovo kad je slomila onu nagradu. [img]smilies/mad.gif[/img] [img]smilies/redface.gif[/img] Willow i Giles su mi bili smijesni a bilo mi je zao Buffy kako se nije mogla uklopiti. Jedino mi se ne svida Riley! U samom pocetku ove sezone je bio vise-manje ok, ali kad je pocela cijela prica sa Inicijativom poceo me nervirati sto se u 5.sezoni pretvorilo u mrznju. [img]smilies/rolleyes.gif[/img] Sve u svemu dobra uvodna epizoda posto je bilo dosta losih u 4.sezoni. Zao mi je sto ce ubrzo Oz otici ali barem ce nam doci Tara! I Spike! I Anya! [img]smilies/wink.gif[/img] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #9 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| [img]smilies/mad.gif[/img] Jucer nije bilo... Zbog cega? Repriza Hrvatskog Idola... [img]smilies/rolleyes.gif[/img] __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #11 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Jan 2003
| Nisam gledala finale [img]smilies/bawl.gif[/img] [img]smilies/bawl.gif[/img] [img]smilies/bawl.gif[/img] Imala sam popodne skolu a repriza je bila ful kasno(oko 2 i pol) [img]smilies/frown.gif[/img] Vec 2 dana za redom nema buffy [img]smilies/frown.gif[/img] Znaci Spike dolazi ubrzo??? [img]smilies/eyebrows.gif[/img] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #13 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Jan 2003
| Jeeeeeeeeeee!!! [img]smilies/smile.gif[/img] Link [img]smilies/cry.gif[/img] [ 03-25-2004: Message edited *Ms.Bloom* ] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #15 | |||
| Hvala na slikama Nina! [img]smilies/hug.gif[/img] Stjepo, pa zar ne znas? Jucer je bila repriza Hrvatskog Idola - Rijeka, a danas je bio Split. Jer bi ljudi umrli da nisu to jos jednom imali priliku vidjeti. [img]smilies/rolleyes.gif[/img] Ako sutra stave Osijek, zatuci cu nekoga! [img]smilies/headslap.gif[/img] __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
![]() |
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |