| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #62 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Jan 2003
| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [img]smilies/bawl.gif[/img] [img]smilies/bawl.gif[/img] [img]smilies/bawl.gif[/img] Jucer sam isla van i zaboravila sam stvaviti snimati DC tako da nisam gledala i ful mi je zao jer sam do sad sve gledala [img]smilies/frown.gif[/img] Da i mi netko moze ispricati sto je bilo?Da li su bile 2 ili 1 epizoda? [img]smilies/smile.gif[/img] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #64 | |||
| [img]smilies/frown.gif[/img] Mozda je Maja gledala! __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #66 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2004
| danas je kad ide posjetiti joey, piše na txt nove tv http://www.katieholmes.com/cgi-bin/v...06/506_181.jpg __________________ ![]() | |||
| |
| #67 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Na teletekstu jos stoji opis sinocnje epizode (pise da se ta emitira u sobotu), nisu jos dodali novi. [img]smilies/smile.gif[/img] Veceras bi trebala biti "High anxiety" u kojoj Dawson isto ide u Boston ali ne javi se Joey nego pode s Jackom na tulum i napije se. Isto ce doci Audreyina mama. [img]smilies/smile.gif[/img] [ 02-22-2004: Message edited ~ Timmy ~ ] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #68 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nina evo opisa sinocnje epizode. Use your disillusion --> Dawson ide u Boston posjetiti Joey koja je nervozna zbog njegovog dolska pa ne zna kako bi se ponasala. Cak mu je i kupila knjigu "How to deal with you parent's death" sa posvetom. Oni gledaju filmove i kada se na filmu prikaze prometna nesreca, Joey ga odlucuje izvesti vani na tulum prof.Wildera gdje Dawson ima napadaj panike. Jen vidi Charlija sa drugom curom ali on se opravda da mu je to sestra. Tobey dolazi posjetiti Jacka no Jack ga ignorira i provodi svo vrijeme s deckima i bratstva pa oni prekidaju i Tobey odlazi. Jen se dolazi ispricati Charliju ali ga vidi kko se ljubi s nekom drugom curom. Pacey shvati da Danny vara suprugu sa Karen koja se i njemu svida. Dawson odlazi iz Bostona no ne ponese knjigu sa sobom. Evo posvete koju mu je Joey napisala u knjigu: "Dear Dawson, When something like this happens, you wanna reach out and grab the people around you, the ones who matter the most. The ones you take for granted all the time. And you want to take those people and hold onto them as tight as you can, tell them how precious they are to you, how knowing them makes your life better every single day that you're living it. Because when something like this happens, you realize how awful it would be if they didn't know, if they weren't aware of the profound effect they've had on your life. So, I want to take this moment to tell you that I love you, Dawson, and I'm here for you... Now, forever, and every day in between. Love, Joey." [img]smilies/biggrin.gif[/img] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #69 | |||
| Hvala Stjepo [img]smilies/hug.gif[/img] [img]smilies/kiss.gif[/img] Stvarno ti se moram nekako oduziti pa stalno mi nesto prepricavas [img]smilies/smile.gif[/img] Bas je super ova posveta [img]smilies/biggrin.gif[/img] Misim da je jucer(u sub.) bila ona epizoda kad Joey,Jack,Gramsi Pacey pricaju neke strasne price a da je danas ono sto si ti prepricao. [ 02-22-2004: Message edited *Ms.Bloom* ] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #70 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah, ja sam uvijek tu kad treba nekome nesto prepricati... Vjerojatno zato sto znam kako je kada propustis epizodu. [img]smilies/wink.gif[/img] I meni je super posveta. [img]smilies/sigh.gif[/img] Je li se to mozda budi DJer u tebi? [img]smilies/evil_laugh.gif[/img] Ne znam za Four scary stories, u Americi se to trebalo emitirat nakon The long goodybe a kod nas je to emitirano nakon Hotel New Hampshire. [img]smilies/smile.gif[/img] Saznat cemo veceras. [img]smilies/look.gif[/img] [ 02-22-2004: Message edited ~ Timmy ~ ] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #71 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| I koja je na kraju bila?? [img]smilies/look.gif[/img] Pa ljudi, sta je ovo? [img]smilies/frown.gif[/img] Thread je bio brzi dok nije bilo DC-a! [img]smilies/eek.gif[/img] __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #73 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Ok, pregledala sam kazetu (cijelu) i poslije one epizode kad se Dawson vrati doma (nakon sto Joey okrivi za Mitchevu smrt) imam Four Scary Stories i onda Appetite For Destruction. Sad, izmedu ove zadnje dvije mi fali Hotel New Hampshire - mislim da je ta epizoda danas (barem se nadam da je) [img]smilies/smile.gif[/img] __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |