| New Forum Polls: | ![]() | Celebrities / Music Artists | | | ![]() | TV Shows | | | ![]() | Mid-Season TV Shows | | | ![]() | Request a Forum |
![]() |
| | Forum Affiliates | Thread Tools |
| |
| #46 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Feb 2004
| a šta su fakat stavili drugu sezonu?????????' meni je grozno vrijeme emitiranja , ali večeras ću probat pogledat dawson creek __________________ ![]() | |||
| |
| #48 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Nije to bila 1. epizoda 5. sezone (The Bostonians)... Jucer je bila 2. epizoda... [img]smilies/look.gif[/img] Ali barem je 5. sezona!!!! [img]smilies/slinkie.gif[/img] __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #50 | |||
| Loyal Fan ![]() ![]() ![]() Joined: Jan 2003
| [img]smilies/wave.gif[/img] Bas mi je strava sto su stavili reprize mogu gledati charlia.... joj kako je sladak!!!!!! ![]() __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #53 | |||
| Part-Time Fan ![]() Joined: Aug 2000
| Kaj niste skuzili da su u cetvrtak i petak stavili po dva nastavka 5. sezone? Valjda da nadoknade ovo sto su zeznuli dva dana s 2. sezonom. | |||
| |
| #54 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo ja upravo jesam! [img]smilies/lol.gif[/img] Veceras su emitirali 3. i 4. epizodu pa su onda sigurno sinoc 1. i 2., zato smo ja i Maja vidjeli razlicite epizode. [img]smilies/rotfl.gif[/img] Ajde, barem su se onda iskupili za ona dva dana. [img]smilies/wink.gif[/img] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #55 | |||
| Super avatar Stjepo. [img]smilies/smile.gif[/img] Ma ja sam snimila 2.,3. i 4. epizod.Bas mi je fora sta stavljaju dvije epizode odjednom [img]smilies/smile.gif[/img] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
| #56 | |||
| Total Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joined: Dec 2002
| Da, vjerojatno smo zato vidjeli razlicite epizode! [img]smilies/lol.gif[/img] Ajde, dobro je da su to napravili da reprize zavrse na vrijeme. [img]smilies/biggrin.gif[/img] Quote:
__________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #57 | |||
| Graphics Team ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hvala Nina. [img]smilies/biggrin.gif[/img] Pretpostavljam da ce onda odsada stavljati samo po jednu epizodu. [img]smilies/look.gif[/img] Sinoc sam gledao samo drugu, tj.The long goodbye. Ali ionako skoro sve imam snimljene. Nadam se da necu opet propustiti one koje mi nedostaju. [img]smilies/lol.gif[/img] Znam da ce sad DC na PRO 7 ali nemam ga vremena gledati. [img]smilies/frown.gif[/img] __________________ :: icon credit :: | |||
| |
| #58 | |||
| Ja sam neki dan pregledavala kazete sa epizodama 5. sezone i dosla sam do Hotel New Hampshire, jos moram vidjeti ako imam sta poslije te epizode... [img]smilies/biggrin.gif[/img] __________________ ~Maja | LJ icon credit: sammyitaly Deep in the heart of England... lives a legend... | |||
| |
| #60 | |||
| Bas sam danas gledala DC koji sam snimila jucer i bas su mi bile zanimljive epizode. [img]smilies/smile.gif[/img] Sve mi se vise i vise svida DC!! [img]smilies/smile.gif[/img] [img]smilies/love.gif[/img] __________________ *Nina* Arrows No.304. So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain | |||
| |
![]() |
| Forum Affiliates | |||||||
| Thread Tools | |||||||
| |||||||
| |