View Single Post
Old 03-07-2004, 05:42 PM
  #175
nghn
Total Fan

 
Joined: Oct 2002
Posts: 7,669
Dilara dvdni bu aksam cok büyük bir isteksizlikle dayinin cafésine biraktim.Gerci ayaklarim hic gitmeyi istemedi ve cantamdan bu kadar gönülsüzce birseyler cikarmamisti.Ya da en kötü sinavimda bile kagidi mi bu kadar üzüntülü bir sekilde uzatmamistim ama sonunda o cesareti toplayip caféye biraktim.Tekrar tesekkürler verdigin icin.Cok makbule gecti.Hemde cok güzel bir nostalji oldu.PM'ni kontrol et [img]smilies/wink.gif[/img]
Evet resimdeki Elijah [img]smilies/smile.gif[/img] Bana sorarsan üzerine uyabilecek bir tek o kotu varda ondan.Yakinca incelikten kirilicak biliyorsun Katie.Onun icindir.


Iste tezimini dogrulugunu kanitlayan bir baska örnek daha.Tatu'nun gitaristi.Niye basci yada davulcu degil de özellikle gitaristci anlamiyorum.


Gözde( Döndü Yandanverdi [img]smilies/lol.gif[/img] ) demek resim degil baska birsey isteyecektin.Ehh yani aferin sana.Sen kullanici adi ve sifre aldiysan onlari bana ver enazindanda ben yüklerim.Benimkilerde yer kalmadi cünkü.Hatirlamiyorsan senin adina birsey aliriz.Onuda söyle elimden geldigince yardim ederim.Bana sorarsan en az digerlerinin kaninda oldugu kadar Orlando'nun kaninda da gaylik var. [img]smilies/tongue.gif[/img] [img]smilies/tongue.gif[/img] Hobitler sadece onun bu yönünü ortaya koyuyorlar.


Kusura bakma Duygu.Billy benim.Bunun tartismasina girecekte degilim [img]smilies/tongue.gif[/img] Arkadasimsin ama bir yere kadar. [img]smilies/lol.gif[/img] [img]smilies/lol.gif[/img] [img]smilies/lol.gif[/img] Billy deyince akan sular durur ona göre. [img]smilies/tongue.gif[/img] Sen git Asthon'inla ilgilen.Ona asigim dememis miydin??? [img]smilies/wink.gif[/img] Evet Demi Moore'la beraber.Bizim basinimiz bile olaya yer verdi.Gazetelerde haberlerde.Nasil haberin olmaz [img]smilies/eek.gif[/img] Ama bildigim kadiriyla bitti iliskileri.Eski haber yani.

Münire seni bir kez daha ayakta alkisliyorum.Bizimle olabilmek ugruna kalkistigin bu tehlike yolculuk icin.Lütfen arkadaslar hepbirlikte [img]smilies/clap.gif[/img] [img]smilies/clap.gif[/img] [img]smilies/clap.gif[/img]

Nagihan
__________________
nghn is offline